石頭瘡 我屌!你!老!母!

170 回覆
37 Like 2 Dislike
鼻好多黑頭 搞到個鼻成日成個士多啤梨咁
用過唔同磨沙 洗面奶 ,係去除到頭面頭嗰浸 ,但仍見到皮膚底層仲有好多黑色一粒粒
有冇方法解教

其實我上面有講

其實黑頭粉刺唔係一時三刻就清到,所以要慢慢黎~當然,最快方法係去美容院。我上面推薦左一隻泰國蘆薈膠黑頭貼。但要留意黑頭貼始終對皮膚有損,所以要慢慢同細細力撕,最緊要就係唔好用太多。一至兩個星期用一次,吸到勁多黑頭粉刺!加油
用過唔同磨沙 洗面奶 ,係去除到頭面頭嗰浸 ,但仍見到皮膚底層仲有好多黑色一粒粒
有冇方法解教

其實我上面有講

其實黑頭粉刺唔係一時三刻就清到,所以要慢慢黎~當然,最快方法係去美容院。我上面推薦左一隻泰國蘆薈膠黑頭貼。但要留意黑頭貼始終對皮膚有損,所以要慢慢同細細力撕,最緊要就係唔好用太多。一至兩個星期用一次,吸到勁多黑頭粉刺!加油

感激巴打 我見到,但係我搞左咁多年始終都去唔到底嗰浸黑頭,仲好似越來越顯眼
卓悅SaSa門口十幾蚊綠色圓型盒嗰d蘆薈"膚"鼻有冇用?
同埋去美容院嘅話傷唔傷皮膚?貴唔貴?
對唔住 對美容乜都唔識
有冇方法解教

其實我上面有講

感激巴打 我見到,但係我搞左咁多年始終都去唔到底嗰浸黑頭,仲好似越來越顯眼
對唔住 對美容乜都唔識

你講緊係蘆薈gel??
果隻其實係垃圾黎
特別係nature republic果隻咩92%蘆薈gel
據聞果個product有酒精
所以你買黎看門口
用黎剃完鬚茶返溫和下/茶落身都ok

你可以用我上面推薦果隻,同埋可以用下其他黑頭貼產品。始終我覺得去黑頭產品都係黑頭貼有用,雖然有人話「治標唔治本」,但起碼都清到幾多。

美容院方面,你同佢地講想做去黑頭,佢地會sell你療程。價錢我唔知,不過一定係海鮮價。
如果要去美容院,最好問返朋友推薦,唔好信網上推薦,9成都係打手。同埋你話你對美容唔識,建議你唔好上美容院,100%當你水魚咁劏,係咁hardsell你、疲勞轟炸你、迫你簽約、join course咁、碌卡。

所以去黑頭要慢慢黎,火山泥+去黑頭產品慢慢黎就ok!!
岩岩用完 勁撚爽 超多粉刺

我喺泰國買左幾枝 頭幾次用都勁爽
但之後唔知做乜春成枝嘢變左水狀 一粒都吸唔到 雪入雪櫃都仲喺水
有冇人都喺咁

清暗粒一流。訓前用,訓醒已經無左
暗瘡都ok,不過唔會好似暗粒咁快即日見效,要多一兩日。
但只能用係患處,其他位會乾

藥房買$180,一枝用好耐,因為每次用量都係用好少

如果額頭好多暗粒 岩用 搽晒個額頭

可以丫,我眉心好撚多暗粒,我都係靠佢搞掂
初初買都覺得好貴,不過一枝細既我竟然用到一年半先用完,即刻覺得好抵
不過唔知對石頭瘡有無用 暗粒同暗瘡好有用

塊面好撚多細細粒 仆街
btw 唔好再講我隻手 我只係懶得上網搵圖

喺咪真喺咁神 即刻試試佢先
多暗粒真喺化妝都冇撚用

但之後唔知做乜春成枝嘢變左水狀 一粒都吸唔到 雪入雪櫃都仲喺水
有冇人都喺咁

係咪調返住
要水狀先查到落鼻
反正硬左變固體就茶唔到
下下都要浸5分鐘熱水先得

有冇人都喺咁

係咪調返住
要水狀先查到落鼻
硬左變固體就茶唔到
有冇方法解教

其實我上面有講

對唔住 對美容乜都唔識

你講緊係蘆薈gel??
果隻其實係垃圾黎
特別係nature republic果隻咩92%蘆薈gel
據聞果個product有酒精
所以你買黎看門口
用黎剃完鬚茶返溫和下/茶落身都ok

你可以用我上面推薦果隻,同埋可以用下其他黑頭貼產品。始終我覺得去黑頭產品都係黑頭貼有用,雖然有人話「治標唔治本」,但起碼都清到幾多。

美容院方面,你同佢地講想做去黑頭,佢地會sell你療程。價錢我唔知,不過一定係海鮮價。
如果要去美容院,最好問返朋友推薦,唔好信網上推薦,9成都係打手。同埋你話你對美容唔識,建議你唔好上美容院,100%當你水魚咁劏,係咁hardsell你、疲勞轟炸你、迫你簽約、join course咁、碌卡。

所以去黑頭要慢慢黎,火山泥+去黑頭產品慢慢黎就ok!!

感激巴打 我用黑頭貼親都吸得好少
有絲打話

用lush隻薄荷清潔mask

你可以試下

有冇人都喺咁

係咪調返住
要水狀先查到落鼻
硬左變固體就茶唔到

咁水到滴到落手腕喺正唔正常?

有冇人都喺咁

係咪調返住
要水狀先查到落鼻
硬左變固體就茶唔到

你講緊咩
我講緊上面次泰國蘆薈膠

有冇人都喺咁

係咪調返住
要水狀先查到落鼻
硬左變固體就茶唔到

你講緊咩
我講緊上面次泰國蘆薈膠

呢隻啊嘛 咁水喺正常?
揸到成手都喺

有冇人都喺咁

係咪調返住
要水狀先查到落鼻
硬左變固體就茶唔到

你講緊咩
我講緊上面次泰國蘆薈膠

呢隻啊嘛 咁水喺正常?
揸到成手都喺

係啊!正常
水先茶到上去落鼻到
如果硬曬 仲用咩黎茶
有咩必勝方法戰勝石頭瘡
巴打求救 死左圖 但好緊急想清臉上面啲on9石頭瘡

痘速零
不過真係乾 要做好保濕
點解死左圖
巴打 隔左好耐先睇到呢個post 死左圖
求再share係咩product
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞