石頭瘡 我屌!你!老!母!

170 回覆
37 Like 2 Dislike
食返幾餐熱氣野 谷返爆佢 再拮爆佢
唔知真心定假膠
聽聞敷呢個是ok 的
我未試過有咁堅既石頭瘡 唔知有無效

呢支可以係邊到有得買 唔該

點用 搽定點?

莎莎有 我通常剪細細塊化妝棉浸濕佢敷(但呢支野極重酒精)

對 莎莎買的 極重酒精 好拎大陣味
重點

幾十蚊咋

試過,完全無用
唔知真心定假膠
聽聞敷呢個是ok 的

點用 搽定點?

重點

幾十蚊咋

試過,完全無用

好好用 用第6支
劉名放工跟進
Lm
唔知真心定假膠
聽聞敷呢個是ok 的

點用 搽定點?

重點

幾十蚊咋

試過,完全無用

好好用 用第6支

樓上又話無用 咁到底係有定無呢

between 我覺得幾十蚊買黎試下都玩得過既
當買個希望
茶樹油
茶樹油

用茶樹油反而重會留左粒白色野係入面 重會嚴重左
茶樹油

一早無人用依枝垃圾
只會令塊面更易爆瘡
唔知真心定假膠
聽聞敷呢個是ok 的

絲打隻手
臨訓前洗好面之後用暗針輕輕力挑走粒瘡塊皮 記住細細力唔好拮入去 如果唔係會留疤 之後挑完就用暗瘡貼貼住佢 咁樣貼佢2,3日就會成粒消失

呢個堅有用

點用 搽定點?

重點

幾十蚊咋

試過,完全無用

好好用 用第6支

樓上又話無用 咁到底係有定無呢

between 我覺得幾十蚊買黎試下都玩得過既
當買個希望

我都覺對石頭瘡無乜用 去下角質都可以 唔好搽到眼附近
我用緊Neogence果酸凝膠幾好用
但睇美容post話支野成份唔係好好 話用paula choice 2%bha會好d
石頭瘡係你內分泌失調
之前生過石頭瘡又係勁耐都未好 臨畢業Last Day想同同學影靚相
於是走去睇中醫 執返幾劑藥飲左三日搞掂
唔知真心定假膠
聽聞敷呢個是ok 的

Sasa有 好似58蚊
佢fb page話倒落化妝棉抹面 石頭瘡就敷十秒
啱啱買左支用落ok 粒石頭瘡細左少少
樓主可以試下
或者可以試下用gel plus
你生佢出黎你咪佢老母囉

完全唔知你做乜鳩
樓主記住只係係有暗瘡既位置敷
浸咗明色美顏水(樓上個張圖)既化妝棉
如果唔係其他正常位置會好乾(我中過伏 )
至於gel plus 我覺得只係幫你提亮美白(煥膚)
對消滅暗瘡 成效好似唔大
效果因人而異(戴定頭盔先 )

我都打算買樓上提到既Paula's choice試下
因為我暗粒/閉鎖性粉刺嚴重
暗瘡就時好時壞 不過好在唔係非常多
同埋係正常大小 不過又凸又紅 好揚眼

google左兩張類似既 不過我係生係面兩邊

下面果副圖上面d粒粒叫咩
細細粒果d
我都有 好想搞掂佢
我想問石頭蒼定義係咩
我唔知我係唔係
咩係石頭瘡?
石頭瘡我覺得係內分汾同激素 賀爾蒙
我次次大壓力同唔夠訓就生 特別係青春期先會

一9樣
咩係石頭瘡?

通常都係指腫起左好大粒 但又無可以吱佢既果個點點 果d 瘡
多數好耐都唔散

好似係 戴定頭盔先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞