乃木坂46討論區#015:乃團五周年生日快樂!

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
唔通你想好似隔黎件老野咁賴死唔走咩
奈奈未令人最sad嘅係佢決定引退,真係再見唔到佢
聖母都叫周不時有啲blog之類睇下,又有舞台劇做

係人地唔想見你地

點解乃團最近啲show都冇直播

冇資源

資源論

資源分配都好多野講 無人討論姐

冇資源

資源論

有傳本身個CON場地同死老野畢業CON倒轉添

冇資源

資源論

呢個唔係大啲咩??

冇資源

資源論

呢個唔係大啲咩??

死老野應該是講緊隔離團
同埋總係擔心佢之後唔撈藝能界後個生活點
唔想佢繼續窮到咁慘
佢之前因為乃團而quit咗U
依家好似讀秘書課程?
希望佢第時搵到好工啦

人地入黎都係為搵食
而家搵夠咪同條仔結婚囉

搵唔搵得夠我真係唔知
idol好似收入唔高?
淨係知佢細佬入咗大學佢就覺得夠
但唔知佢之後嘅生活會唔會打回原形

結婚呢啲我唔擔心佢嘅
可能遲下嫁比有錢靚仔

佢唔引退繼續係藝能界就真係打回原形
本身實力天份都唔係特別好,無左idol光環無事務所捧差唔多等乞食
佢既性格又唔會接受到上綜藝被人玩同抽水
宜家引退都叫急流勇退,普通人黎講仲算後生又唔太蠢無咁易餓死
點都好過由idol既top淪落到底層藝人

有預感係波b爸爸爸d fd子
唔想佢繼續窮到咁慘
依家好似讀秘書課程?
希望佢第時搵到好工啦

人地入黎都係為搵食
而家搵夠咪同條仔結婚囉

搵唔搵得夠我真係唔知
idol好似收入唔高?

結婚呢啲我唔擔心佢嘅
可能遲下嫁比有錢靚仔

本身實力天份都唔係特別好,無左idol光環無事務所捧差唔多等乞食

你又好似幾有道理
七仔手機mail 220217

今日はバースデーライブ最終日!
今日係birthday live最後一日!

えいえいおー!
yeah—! 

ななせ
七瀬 ​​​
唔想佢繼續窮到咁慘
依家好似讀秘書課程?
希望佢第時搵到好工啦

人地入黎都係為搵食
而家搵夠咪同條仔結婚囉

搵唔搵得夠我真係唔知
idol好似收入唔高?

結婚呢啲我唔擔心佢嘅
可能遲下嫁比有錢靚仔

你又好似幾有道理

但可以高峰期走
真係要好捨得
七仔手機mail 220217

今日はバースデーライブ最終日!
今日係birthday live最後一日!

えいえいおー!
yeah—! 

ななせ
七瀬 ​​​

お疲れ様
今晚等麻油巴打report
麻油巴高汁d
唔想佢繼續窮到咁慘
依家好似讀秘書課程?
希望佢第時搵到好工啦

人地入黎都係為搵食
而家搵夠咪同條仔結婚囉

搵唔搵得夠我真係唔知
idol好似收入唔高?

結婚呢啲我唔擔心佢嘅
可能遲下嫁比有錢靚仔

跌就一定跌架啦
佢靚成咁應該點都有model同拍戲做嘅
不過佢唔鍾意做都冇得迫,無論點我都係支持佢決定

識日本同學話日本搵工好難好大競爭
佢quit埋U,做打工仔未必好搵過做藝人
我係真心希望佢條路可以過得好啲
再唔係希望佢嫁有錢人做少奶奶

日本搵工係好難 但人地唔想做idol姐
沒有橋本奈々未的第二天
http://page12.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/p544676850
頭先好似應承左gay友話今個月唔再買生寫😂🤔
http://page12.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/p544676850
頭先好似應承左gay友話今個月唔再買生寫😂🤔

呢set唔買都罷啦
奈奈未令人最sad嘅係佢決定引退,真係再見唔到佢
聖母都叫周不時有啲blog之類睇下,又有舞台劇做

agger
Last BLOG
Last BLOG

ななみ
Last BLOG

可能好無聊 但我cap低メンバー紹介個頁
諗起以後個頁無咗ななみん就好sad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞