乃木坂46討論區#015:乃團五周年生日快樂!

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
baobao衰在太多嗲+得罪人多,桃子淨係喊乜都唔做

咁講就講三期エース啫
又唔會獨立比首歌佢做c
從來只有御三家
而家冇左御三家
以後都唔會有御三家
更加唔會有新御三家

櫸板奈々未移籍

不了

狗也不屌
我坐背台位 好似遲下睇碟咁上下我諗 可以專心睇mb個靚樣
不斷影住mb跟住唱個mb轉鏡頭
音樂節目咁 不過咁令我發現鏡頭點都唔會再出現nanami
缺點係好似少左互動同埋睇唔到全場轉色壯觀位 買唔到飛無撚計
可能第一次睇 背台我都覺得好很正
白麻 花花靚到痴線 零死角
七仔唱歌好似勁左好多 可能因為唔洗四圍行
今日好似好多首under 歌見掘,misa,万理華,小百合出現左好多次
櫻隊唱頭頂有個花環首歌靚到痴線
三期唱14單三首都幾正 一出場企c位個翻版白麻我仲以為係OL來
中後段白麻整左個人妻煮飯髮型正到
講少左月月個馬尾完全唔掂 hea到扮男人咁
發覺選拔mb表情豐富好多 二期好似發緊夢咁 明明偶像派以為自己實力派
睇到就完場先發現明明無左奈奈未同maimai兩個 點解好似成日重覆mb
見到蘭世左手先醒起五星組少左小公主
好多首歌都熟同幾鐘意 係差首6單
點知第二次encore就係六單
旁邊個日本仔聽前奏就知轉咩色好L pro
最後我坐個位企起身睇唔清楚個大電視
有機會要再睇,希望買到睇正面飛

重作啦
大家都係坐睇唔撚到mb
點解你睇少咁多野
感受咁少野

好多上面講左唔重覆啦 同埋我唔熟歌名唔知點補充
扇風機睇到mb係到扮風扇葉咁轉左幾圈囉同埋我睇大電視 鏡頭無影到我都唔知發生左 rotty跌咗嘢kb我都唔知,七仔落新幹線 kick 1 kick我就見到
仲有小弟五十音都未記得 只係意會mb講咩
你條女唱水玉唔差 你無聽到真係晒料
不過佢應該未有耐先畢業 大把機會
white high 個時松村著住件5周年T用頂住個結他先知佢咁勁 不過手結他咁辣殺都敢上台表演
第二次encore完 白麻同七仔行最尾 仲以為佢地會做個17單pose 點知企係到講左幾句就真係返後台真正完場
今日好似好多首under 歌見掘,misa,万理華,小百合出現左好多次
三期唱14單三首都幾正 一出場企c位個翻版白麻我仲以為係OL來
發覺選拔mb表情豐富好多 二期好似發緊夢咁 明明偶像派以為自己實力派
睇到就完場先發現明明無左奈奈未同maimai兩個 點解好似成日重覆mb

重作啦
大家都係坐睇唔撚到mb
點解你睇少咁多野
感受咁少野

扇風機睇到mb係到扮風扇葉咁轉左幾圈囉同埋我睇大電視 鏡頭無影到我都唔知發生左 rotty跌咗嘢kb我都唔知,七仔落新幹線 kick 1 kick我就見到
white high 個時松村著住件5周年T用頂住個結他先知佢咁勁 不過手結他咁辣殺都敢上台表演
第二次encore完 白麻同七仔行最尾 仲以為佢地會做個17單pose 點知企係到講左幾句就真係返後台真正完場

認真左

重作啦
大家都係坐睇唔撚到mb
點解你睇少咁多野
感受咁少野

認真左

too long didn't read
欺凌新飯呀
CanCam 發死人財

2/20の引退と同時に発売された「橋本奈々未写真集」の未公開カットも収載しています。

不了
CanCam 發死人財

2/20の引退と同時に発売された「橋本奈々未写真集」の未公開カットも収載しています。

川p 都係dd來,個個mb都話前期就推
 今月20日にアイドルグループ・乃木坂46を卒業、芸能界を引退した橋本奈々未(24)の2nd写真集『2017(ニイゼロイチナナ)』(16日発売/小学館)が、初週2万7185部を売り上げ、2/27付オリコン週間“本”ランキングの写真集部門で初登場1位を獲得した。
http://www.oricon.co.jp/news/2086373/full/

從來只有御三家
而家冇左御三家
以後都唔會有御三家
更加唔會有新御三家

櫸板奈々未移籍

不了

狗也不屌

唔叫御三家咪叫其他 呢個名松村出事後已經無咩懷緬價值 代表時代嘅終結 叫久保美月与田新御三係包袱
 今月20日にアイドルグループ・乃木坂46を卒業、芸能界を引退した橋本奈々未(24)の2nd写真集『2017(ニイゼロイチナナ)』(16日発売/小学館)が、初週2万7185部を売り上げ、2/27付オリコン週間“本”ランキングの写真集部門で初登場1位を獲得した。
http://www.oricon.co.jp/news/2086373/full/

bd live 會場計唔計埋?
應該無咁少

bd live 會場計唔計埋?
應該無咁少

應該有計
本野明明2月20日發售, 典解22號晚就有初週紀錄

16號就開賣左
川p 都係dd來,個個mb都話前期就推

個個大top就話前期推
從來只有御三家
而家冇左御三家
以後都唔會有御三家
更加唔會有新御三家

櫸板奈々未移籍

不了

狗也不屌

唔叫御三家咪叫其他 呢個名松村出事後已經無咩懷緬價值 代表時代嘅終結 叫久保美月与田新御三係包袱

隨你點叫啦, 呢家嘢あくまで gimmick嚟咖啫。
本家夠有個三個人合埋叫三統士咪又係咁

16號就開賣左

其實都唔知佢地想點,明明話20號發售但結果早賣搞到個初週計早左
終於收到啦

終於收到啦

點解你成日中
http://109news.jp/shibuya/20170223/86764/?detail
乃木坂46 SHIBUYA109福神が「コラボアイテム制作への想い」を語る!

終於收到啦

點解你成日中

神推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞