乃木坂46討論區#015:乃團五周年生日快樂!

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

原來咁貴重,肥秋幾有心

原來咁貴重,肥秋幾有心

咩牌子咁貴
無巴打打repo

我略略講下七仔今日
今日七仔依然滿電 開場白亦係佢開始講
今日個vr就講佢自己由加入乃團既野

三首solo
無炒車
係其中一首光合成希望
佢要上架車 未企穩d staff就拉
佢差d跌到 嚇死我
落車之係又kick一kick
好彩無事咁唱晒三首

釣り堀上年bd live 5分鐘前發mail
想要水色既螢光棒
上年無人轉色
今年終於有人轉 不過都係得一半到

最後新曲發表
我以為會現場表演
原來播2,3秒既mv

偷拍圖

やっぱりななせ最高たよ!!!

原來咁貴重,肥秋幾有心

咩牌子咁貴

佢話係借

原來咁貴重,肥秋幾有心

咩牌子咁貴

佢話係借

Gucci
無巴打打repo

我略略講下七仔今日

三首solo
無炒車
係其中一首光合成希望
佢差d跌到 嚇死我
好彩無事咁唱晒三首

想要水色既螢光棒
上年無人轉色

最後新曲發表
我以為會現場表演
原來播2,3秒既mv

偷拍圖

總大佬話出repo
你地就等總大佬出左先啦
無巴打打repo

我略略講下七仔今日

三首solo
無炒車
係其中一首光合成希望
佢差d跌到 嚇死我
好彩無事咁唱晒三首

想要水色既螢光棒
上年無人轉色

最後新曲發表
我以為會現場表演
原來播2,3秒既mv

偷拍圖

總大佬話出repo
你地就等總大佬出左先啦

我要訓啦
等我仲有記憶打左先

白白同我口味好似
大佬問犯罪兩個po一齊搞定典

想睇你同會然生駒里奈一齊出席

不了 佢去我唔去

我唔去呀

不了 佢去我唔去

我唔去呀

你唔去我去到時得番你去

夜啦馬神,早唞啦你

不了 佢去我唔去

我唔去呀

你唔去我去到時得番你去

夜啦馬神,早唞啦你

點先信唔係禾

不了 佢去我唔去

我唔去呀

你唔去我去到時得番你去

夜啦馬神,早唞啦你

點先信唔係禾

我地一齊去飯聚

分身去?
今日mobile一次飛雖然都唔係特別好位但都好正,mb行過黎再加望遠鏡已經有半身丁

聽おいでシャンプー果陣已經企晒係面前好正

前兩日冇baobao solo就知今日要接受命運聽水玉模樣,但聽落發現唔係好差,因為聽過馬拿豬生歌之後,已經冇咩風浪係經唔起,感覺成長了

跟住好似音が出ないギター果陣有牙囡企正係面前,仲要著3單制服條裙又短,立即用望遠鏡由頭j到落腳

第二次mc果陣牙囡收埋定箸くん比月月又黎箸くん梗,正到

渋谷ブルース果陣係白麻+一寶唱,松村g+rotty呢對文春姐妹彈吉他,呢首歌又係企我果邊台唱,視姦足白麻成首歌

跟住再下一個vtr就きいちゃん講三期入黎,跟住又提まいまい,結果係3期包起左14單,由梅澤做c,今次冇得睇川p做c對眼唔洗受罪

14單依舊係アリーナ黃,スタンド係白,靚到痴線
跟住下首係白い雲にのって,睇禾月久保豬与田係我果邊台跳,咁就當然黎一系列既視姦 最後黎埋首ハウス!完晒三首就mc

出黎mc係松村g同大頭,佢兩個出現就係拉三期入佢兩個既垃圾軍團
跟住叫佢地自己埋各自堆,話唔入都ok,咁出得黎又係要比面佢地,個個揀晒埋左堆
結果得返桃子一個企係中間 佢又慌到唔知做咩好,佢襯兩個大佬講講下野果陣偷偷地走左去大頭果邊,松村就話你中意トマト咁就緊係黎我度,因為同蘋果一樣係紅色,跟住又轉軚去松村g到 咁講多一兩句就完左呢次mc

去到大人への近道就估邊個頂大公主個位,結果係唔搵人補直接4人,君に贈る花がない都係4人

至於今日七仔solo,釣り堀佢講過話想果首歌係全藍,結果成場半綠半藍

過左幾首album歌就終於到禾花唱低体溫キス,又係 係我呢邊台出現,好感動 唱到一半又睇佢坐人肉express由我果邊台沖去大台 跟住下首就係佢15單solo,男聲搵左撚屌黎唱,總合黎講,花花滿分

去到臨最後幾首終於到10單,我睇咁多場最想睇既野終於等到,就係有樂團伴奏再全員生唱
全部mb都著紅白件戰衣,但結果禾花唱第一句果陣支mic未開,搞到冇左半句,個頭就咁比個staff開壞左,麻煩炒左佢

唱埋5單同きっかけ就唱晒全部歌了~

等encore果陣我前面兩個日本仔尻call call成5分幾鐘,氣都就黎斷,我係後面就係咁笑尻佢兩個

咁encore就講17單表題+播左少少mv,曲風同頭幾句唔太like,有少少akb d煩膠歌feel,點知播咁多淨係話講表題唔會唱,罪大負進度不掂 encore第一首ロマンスのスタート,之後そんなバカな。。。
桃子係呢一刻又發功又唔知做乜喊,首歌完果陣佢同白麻企一齊,白麻係度安慰佢唔好喊,跟住佢就好似頂唔住跑走左,白麻就好似見到細路仔喊咁笑住咁由佢走

唱緊rotty行到黎我果邊台果陣仆街,成支kb跌出黎,好柒
咁佢跌都知最後一首都係乃木坂の詩,
唱乃木坂の詩果陣我隔離兩個日本仔已經走左去,我就緊係霸埋佢果兩個位企

咁就完了encore,跟住大尻我fd 再call nogizaka等第二encore,我前面斷左氣既日本仔都有份幫手call但佢兩個之前用晒d氣講兩句已經冇聲,weak

而最後第二次encore就一首6單收尾,完晒3日bd live

今日收尾係好過前果兩日,老橋畢果日都係覺得好歡樂下,冇maimai畢咁心酸

3日美中不足都只係d歌排得冇咁好,總係好多位係偏悶,但個台既效果係歷來最好睇
桃子喊應該係最後6單果陣,記錯了
前兩日冇baobao solo就知今日要接受命運聽水玉模樣,但聽落發現唔係好差

實力。

唔係好差但係都係差
前兩日冇baobao solo就知今日要接受命運聽水玉模樣,但聽落發現唔係好差

實力。

唔係好差但係都係差

睇緊repo既時候就諗會然生駒好快出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞