[7月機人新番] GRANBELM グランベルム

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
龍之子紀念作品
divers......設定上其實有問題。有乜可能有集光一拎住兩支捍同戴個眼鏡就入到game, 但其他人感覺上好似sao咁full dive, 仲有玩法真係純打機。。。。

try係成日次元霸王流好煩但都算係無印續集
笑容我連開都唔想開。

呢套滿月我都係無聊搵野睇下,好彩有睇唔係真係走寶
divers個頭開得好
個主角開頭廢下廢下咁 但有時靠反應同計仔下克上咁好正
唔似try個主角第一集就汁到部新機下下一拳一部

但divers做左10幾他左右個主角已經世界頭10已經屈左機
整體我覺得好睇過try 但個主角成長太快
應該唔係主角一人而係主角個小隊上到頭十?
佢地入去唔似其他玩家咁當係社交平台而係真係做任
累積戰績黎計有頭十都唔奇
好似係個人頭10 打虎龍個集有個分牌
年幾大覺得ed演出好難頂
好夾硬就話人見人愛,新手主角光環開到盡
build fight呢系擺明低齡向的就放鬆心態睇啦
Build fighter唔好當高達睇就fit曬
基本上我當佢只係廣告(第一季除外)
好期待最後兩集
睇埋最後兩集便知龍與鳳
希望最後可以走番個靚結局出黎
最好變第二套小圓
出個劇場版俾我睇
第一二季我都係睇名人
型到癲
如無意外呢套應該唔會太爛

但求唔好再虐滿月BB
同俾返九音BB我地
九音應該冇啦......都唔記得左佢
只有一個可能,reboot

小圓入面學姐都甩頭死啦,後尾劇場咪一樣冇事
黎一個2nd round 囉
沒有魔法的新世界
冇睇過小圓
呢套打得爽d定小圓爽d?
諗緊補返睇
小圓唔係睇佢打的
但絕對係當代神作之一
未睇快d去睇
冇錯。小圓係魔法少女系列

小圓身為主角冇記錯去到尾二嗰集先變身
另外再補充多小小。滿月之戰勝在有機戰睇,劇情描述得細緻,同埋琴日嗰集好催淚

小圓就唔係催淚,但個劇情神,可能睇多幾次有唔同體會
好正,有冇多d有代入感既動畫推介?命運石之門睇過
剛剛先睇完今集, 突然唔見咗的確嚇一嚇....但唔明四翠點解無啦啦出現 ?

最後好在都叫重有水晶出場....但佢都係紮返條小辮仔會靚好多

都覺得最後會good end....因為佢個妹個名
九音bb 已經壽終正寢
11 gif
命運石無印好睇過zero, 命運石無印又係神作
今集之後大家想HE 大復活。#九音未撤回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞