[5分鷹入] 2019-2020 轉會情報 (4)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
躝啦 傻閪 又要玩針對 又唔撚block 你都幾撚得閒
今時今日 仲有人會係連登玩針對 就知你幾撚on9
專針你呢啲無料扮四條嘅屌 你咬我食
行街啦 柒頭 我識你? 係咪有精神病 幾時係你面前 曬過料? 傻撚左 ? 毒到有病? 柯盤尿照下鏡啦
知你無朋友啦 傻閪
以前都唔知咩叫鍠狗 未撚屌佢 小弟都會睇下 皇馬
估唔到有啲鍠fans 咁撚on9 影撚衰哂
你咪繼續FF尼馬意願去皇馬囉 唔講以為你係佢老豆

Neymar: Real Madrid rule out signing of PSG forward

Real Madrid have ruled out a move for wantaway PSG forward Neymar, AS has learned, bringing an end to a long-term project of Bernabéu president Florentino Pérez.

https://en.as.com/en/2019/07/11/football/1562831163_727916.html
多你一個唔多 少你一個少啦
繼續神化舊人啦柒頭皮
無FF 都係睇料je 你料新啲 你岩
你條Xavi 同 Alonso 咪又舊人
做乜9打一年又返返去
做乜能野
返狗竇嘈啦
好似係羅馬都冇乜點踢
同埋家陣球壇興愛回家
膠刀肺事比
屌你老母有無咁能蠢
回家啦
摩納哥又贏
拖肥都唔知做乜鳩,自己又唔重用,但又唔撚賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞