[有圖]不要自作多情 武漢鄙視你班「港獨廢青」

199 回覆
1998 Like 30 Dislike
我冇嘢講
完全認同
支那人佢死佢事,關我地撚事
最好大層殺,少咁班垃圾地球都乾淨D
可以聯合既只有獨立活動既組織
其實如果真係喺陽邏既人,應該仲係與世間絕中(因為河蟹既速度係光速,我記得噚日睇有人講過斷網)。

陽邏係一個小市,所以……其他武漢人藍絲,收成期 一大堆(食花生同唔知既多到數唔到)。

反正見到繁體字唔理三七廿一就有五毛衝過來罵港獨,表達完關心大家就算了專注自己屋企

畢竟他們仲相信習大大會聽到民心
話幫個班真係痴撚線,自已都未搞掂分散d人走,咪撚戇鳩喇
「大兵Sir,果邊中國黎,呢邊先係香港呀,《香港關係法》唔包武漢架!」
推推推
下面幅圖裏面啲Chinese真係睇得好透,「一個追求自己做主,一個乞求別人為你做主」呢句簡直一針見血
呢套單細胞生物思想真係癡線自己喺嗰度出世、每日喺嗰度食、住、訓,每日都同當地居民生活,竟然可以一啲感情都冇到宜家你由細住到大嘅地方比人起毒爐(仲要已經有八個人因為啲毒氣聞得多生cancer死咗),竟然完全莫不關心

This is China
唔係冇人去做,而係根本你喺天安門前空地一坐低超過可能2分鐘啦就已經有公安過嚟問你究竟想做乜嘢
啱啱見到啲回應,大家可以認清事實,班中国人係點睇呢件事

https://twitter.com/GNAzPMf3XvYijaH/status/1147008216229994501
就算你幫完佢地呀 都係覺得維尼開恩炸
唔好咁天真啦 根本個城牆真係起得好岩 隔撚住班生蕃
但D生蕃又成日好奇彈出黎 都唔知做乜
要救別人前先自救
推比大中華膠睇
班大中華膠係邊呀
醒未呀?
Push
唔割個班咪冇出聲囉,你會唔會用港人講地黎represent香港呀,俾啲logic ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞