[有圖]不要自作多情 武漢鄙視你班「港獨廢青」

199 回覆
1998 Like 30 Dislike
同意不能失焦

要好似民賤聯啲仆街咁

騎劫
騎劫
騎劫

反正其他大陸人根本唔知武漢咩事
佢咁唔滿意咪公告全中國武漢出坦克但唔關香港事囉
毛澤東:「我認為,對我們來說,一個人,一個黨,一個軍隊,或者一個學校,如若不被敵人反對,那就不好了,那一定是同敵人同流合污了。如若被敵人反對,那就好了,那就證明我們同敵人劃清界線了。如若敵人起勁地反對我們,把我們說得一塌糊塗,一無是處,那就更好了,那就證明我們不但同敵人劃清了界線,而且證明我們的工作是很有成績的了。」
同意
唔係真心想幫佢哋,只係當佢哋係condom咁利用,煽風點火搞到中共頭痕
但係始終77遊行最好都係focus翻五大訴求,武漢單野純粹係side quest可有可無
比啲你害死晒武漢啲人都幫唔到香港
大陸狗真係可憐
連出黎爭取自己應有嘅野比人打都算
仲要打飛機冇暴力冇搞事
同香港班港豬一撚樣
仲跪地求個惡魔
大陸班傻閪真係唔係扮
戇鳩到冇人有
或者咁講

對外
堅持5大訴求

對自由行
加埋武漢事件

如果會混亂就集中翻5大訴求先
中共 分化啫
你估武漢人真係可以喺網上隨便發表嘢咩?

分化台灣香港咪又係咁
搧風點火同得閒網上宣揚下就夠
武漢頂多係支線
頂盡係要黎分化下班藍色愛國撚同中國人

主線點都一定係我地個5大訴求
樓豬見解正確,推

我冇野講
5毛分化黎
點都好
理左自己先
我冇野講
快撚D占占点占占佢地咪知死囉
[深度分析]從「沒有大台」走到「命運共同體」
https://lih.kg/1286032
搞掂自己啲嘢先,香港有民主真普選之後,理得你聲援邊個。
洗咩理武漢班人會點
走去同香港人中共有幾極權就夠啦
唔好激嬲中共呀 唔係就唔和平理性 難聽過粗口
敵人所打壓的就要支持
敵人的敵人就是朋友
你地表達不滿就係公義 我地表達訴求就係搞事
果然支那人冇一個係無辜嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞