中國網絡攻擊含圖

653 回覆
2345 Like 26 Dislike
幾時都話國民黨最錯係比共產黨上位
入嚟教你如何應對有狗入屋
https://lih.kg/1279738
辛苦哂!
世界大戰緊
世界毒瘤
明白 加油 香港人
核心成員係cloudfare 高層/員工都唔出奇
CLS GOOGLE
香港個顏色好似美國隊嚟
想中多幾部毒
幫美帝
[文宣戰對準台灣]蔡英文要做多d助攻
https://lih.kg/1282101
由香港出既都好多
鍵士出招
利申真係it狗 x2

哩位巴打既資訊先係正確
ddos 同偷料兩者係獨立野黎
呢幅圖仲癲
希望將來全球一齊轟爆支那國

咁ddos可唔可以同爆server同時做?
想學野
學術討論咁講啦
伺服器條LAN本身就係唯一駁出街嘅渠道
DDoS緊嘅時候,就係本身經呢條水喉去塞死條LAN同所有開放嘅port
所以要兩樣同時做
除非部伺服器仲有另一條可以連到線嘅路,然後迂迴咁駁入去
又或者你個人企喺server面前開佢機(物理hacking
但大多數未連到target machine
個request就俾load balancer,防火牆同DMZ擋哂
就算過到,server如果有防毒都會擋埋一份

勁啲嘅服務,例如cloudflare仲可以主動識別可疑連線,要你驗明正身先俾過

都係嗰句,犯法野,有咩事捉你坐幾碌都仲得,拜託選擇stay together,好過節外生枝
感謝巴打嘅回答
我純粹想學下野唔會做犯法野
另外我想問假如今次真係ddos攻擊
點樣可以只攻擊用緊cloudfare嘅網站?
其他人點知道邊啲網站用緊cloudfare?
巴打嘅問題,可以簡化到咁問:

「點樣可以打cloudflare嘅所有中繼伺服器」

當然關於網路攻擊嘅方法我就留番更專業嘅人士去講

至於試網站,不外乎用:
1. 代理伺服器
2. 無痕模式

奉勸:請將技術放喺學術上使用,締造更科技發達,更進步嘅香港

我無野講 我要搵律師 我無密碼 我要食飯 我要飲水 你咪凶我 我要打電話 我要投訴你 我要你本簿嘅copy 我拒絕簽任何文件
第三次世界大戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞