中國網絡攻擊含圖

653 回覆
2345 Like 26 Dislike
hack = 偷偷地入去
貼切d
唔通習爺爺係好人黎
綠色線是美國被攻擊,粉紅色是中國被攻擊
source是全球各地,目的地是中國和美國
DDoS因為攻擊來源分散,所以很難找到攻擊源頭
所以張圖無辦法證明到邊個發動攻擊
重點:日期是7月1日
屌,check個次序同我咁似
連登>高登>膠登>香討>bk
仲要講明其實有同敗敗講過香港,一巴巴大大力車落口交部到
勿以身試法 網軍攞正牌
軟件backdoor

avgle都識搵你部機掘bitcoin啦
中國學人地圖炮
一定比咁多國一齊反擊啦 傻仔 將自己軍
唔駛
每一個packet sd去你度
你都睇到個source
唔係你點reply佢

我好似太認真
理論上會offline 因為太多訪問會導致server cpu同ram 100%full load

近幾年好多網路公司開發緊新方法防禦ddos
主要都係靠ai深度學習
瞬間中斷攻擊來源同目標之間連線
以及保護域名 再將攻擊分流到全世界其他server
ai可以一秒識別幾十萬個攻擊來源(殭屍電腦)
然後中斷呢d來源對被保護域名的連線要求
呢d來源非常明顯 每部殭屍電腦每秒會發出幾千至幾十萬個連接請求 而且數量龐大
人手disconnect係做唔切
一定要ai自動去分別然後中斷連線
係 但係ddos有機會唔係主要目標

https://digitalguardian.com/blog/ddos-cover-data-theft
佢話做彊屍

應該得
前提係update夠冇漏洞
咁姐係佢喺全球各地都有機stand by接收d packet?
支為後門龜頭露出,美帝又有嘢玩

尋求Anonymous幫助!!!
痴線
其實我都覺得同權鬥有關
G20岩岩握完手 king xi即刻咁樣DDOS
trump會點睇

如果而家先黎DDOS LIHKG(加埋其他) 係因為送中
應該大概就太遲

cloudflare 點會無啦啦 cpu spike
諗緊點樣唔傷害佢自己中國盟友既心咁去解釋姐
如果ddos黎講
d彊屍機sd野黎打你
理得你回唔回番佢
sor呢個真心唔知要搵高手補充
感覺上norton,avg 有保證D
一來係外國既 (avg係czech, norton 係美國)
二來佢地做開防毒
btw, vpn 要錢的
連登仔教美國情報部門做嘢

上次先教完消防員救火
岩岩有一堆中國打中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞