[gay]不要把愛情變成習慣的心事分享區(41)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
快手d1001個post啦
點解農莊可以9點半訓著
點解我訓晏教聽住啲裝修聲都訓得著
點解夜晚訓聽到間屋啲行路聲呀電視聲我就訓唔著

你唔講都冇發現咁快700
點解農莊可以9點半訓著

想訓,任何時間地點都訓到
點解農莊可以9點半訓著

但我夜晚想訓訓唔到
唔想返學
快啲畢業啦屌
點解農莊可以9點半訓著

但我夜晚想訓訓唔到

咁未朝早訓
點解農莊可以9點半訓著

但我夜晚想訓訓唔到

咁未朝早訓

我你好努力讀書嘅學生

有冇姐
點解農莊可以9點半訓著

但我夜晚想訓訓唔到

咁未朝早訓

我係好努力讀書嘅學生
點解農莊可以9點半訓著

但我夜晚想訓訓唔到

咁未朝早訓

我你好努力讀書嘅學生

咁想訓未唔好玩手機,放係一面就訓囉
唔想返學
快啲畢業啦屌

讀書真好
點解農莊可以9點半訓著

但我夜晚想訓訓唔到

咁未朝早訓

我係好努力讀書嘅學生

努力讀書

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆
第二 佢話我32歲身邊果個會係真愛
我當時好白痴咁問 如果下年拍 拍到我32歲呢 佢笑我拍左咁多年都唔會假啦

我都想被神婆睇下

聽日比佢電話你?
要提早book 100蚊一次我覺得唔貴

唔洗笑

我冇笑
唔想返學
快啲畢業啦屌

讀書真好

有咩好

對住嗰自帶瘟疫技能嘅同學已經嘔血
再加埋啲女覺得自己有西就大曬真係
開始忙 希望好快賺夠錢飛東京 我啲春季衫呀

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆
第二 佢話我32歲身邊果個會係真愛
我當時好白痴咁問 如果下年拍 拍到我32歲呢 佢笑我拍左咁多年都唔會假啦

我都想被神婆睇下

聽日比佢電話你?
要提早book 100蚊一次我覺得唔貴

唔洗笑

我冇笑

係「唔洗。」(笑)
https://lihkg.com/thread/127907/page/1?ref=ios

睇到好sad.....
而黃仁龍作為一代律政司 真係睇得出好smart

自從魚蛋單野後冇再入時事台睇呢D 野

唉 …

時事台一直都得啖笑
成班廢人日日嘈完聽日太陽照常升起
唔想返學
快啲畢業啦屌

讀書真好

有咩好

我唔想咁快grad
唔想返學
快啲畢業啦屌

讀書真好

有咩好

我唔想咁快grad

點解
https://lihkg.com/thread/127907/page/1?ref=ios

睇到好sad.....
而黃仁龍作為一代律政司 真係睇得出好smart

自從魚蛋單野後冇再入時事台睇呢D 野

唉 …

時事台一直都得啖笑
成班廢人日日嘈完聽日太陽照常升起

exact7ly
d示威個d一直通頂頂住諗住朝早支持既人會出黎但永遠都唔會等到
講就ok做就鳩縮
唔想返學
快啲畢業啦屌

讀書真好

有咩好

我唔想咁快grad

點解

grad咗chur好多... 一staff咗真係冇新年冇倒數冇聖誕冇情人節冇佛誔
等我笨夠了 傻得多 方前來抱抱
唔想返學
快啲畢業啦屌

讀書真好

有咩好

我唔想咁快grad

點解

grad咗chur好多... 一staff咗真係冇新年冇倒數冇聖誕冇情人節冇佛誔

I don't care
唔想返學
快啲畢業啦屌

讀書真好

有咩好

我唔想咁快grad

點解

I don't care

畢左業就care 嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞