[gay]不要把愛情變成習慣的心事分享區(41)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
食到好飽好飽 點解呀蛇係都要食任食

圖呢屌你老母
點解冇人問我嘅

問你

快啲問啦

你幾時死呀

就嫁啦
我都想比酒駕即場撞死

問緊咩呀

Ask me la

圖呢屌你老母

佢明明聽日五點要起身返工 但係都要堅持送我上車
真係嘥9氣
都係無聊想識吓人 搵吓人吹水 已經唔求咩relationships

點知同完d 寫明look for frds,本身傾得好地地有幾個禮拜嘅 坦白我都係想搵個人吹吓水咁,既然大家都係look for frds
第二日就俾人藍tick

想搵個真心可以得閒吹吓水嘅都咁難

失望到都唔知俾咩反應好

因為你唔係搵我
利申:網上吹水佬

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦
app fds 通常keep 三日炸

app d人冇品過tt
吹自己係揾fd其實想fun既大把

老實講,我早兩日見證住一單即場食仔傳奇

之後?

無,之後我自己返房訓,諗下都想嘔

但係睇住佢地相認好撚好笑,一個唔係咁既身材,一個就唔係咁靚仔

講到自己好好樣好身材

係兩張照騙,不過我friend果張應該誇張D

app d人冇品過tt

之後?

但係睇住佢地相認好撚好笑,一個唔係咁既身材,一個就唔係咁靚仔

講到自己好好樣好身材

咁佢地之後啪啪啪

因為你唔係搵我

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

有body就得,仲要個body都未必係你自己

有試過有人偷我樣加BODY 做假AC
然後HI 我

一定好搞笑

佢問我有冇FACE PIC
我UNLOCK 完然後用中文屌柒佢
之後REPORT 然後佢BLOCK 佐我
後尾聽FD講條撚屌LINE 都用佐我D 相去揾人GROUP FUN

又曲線贊自己靚仔
點吹落去
真係嘥9氣
都係無聊想識吓人 搵吓人吹水 已經唔求咩relationships

點知同完d 寫明look for frds,本身傾得好地地有幾個禮拜嘅 坦白我都係想搵個人吹吓水咁,既然大家都係look for frds
第二日就俾人藍tick

失望到都唔知俾咩反應好

因為你唔係搵我

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

我覺得話題好重要
有時真係唔知點答

要吹實吹到,不過人地無反應。我都懶得吹

圖呢屌你老母

sweet

app d人冇品過tt

之後?

講到自己好好樣好身材

咁佢地之後啪啪啪

i guess so,返左房訓,鬼知咩

圖呢屌你老母

sweet

依啲位我會頂唔順
真係嘥9氣

第二日就俾人藍tick

失望到都唔知俾咩反應好

因為你唔係搵我

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

我覺得話題好重要
有時真係唔知點答

都要睇個人識唔識吹
之前講過好堅持果個日仲有日日send野比我

圖呢屌你老母

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

男神

pmed

圖呢屌你老母

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

因為你唔係搵我

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

一定好搞笑

佢問我有冇FACE PIC
我UNLOCK 完然後用中文屌柒佢
之後REPORT 然後佢BLOCK 佐我
後尾聽FD講條撚屌LINE 都用佐我D 相去揾人GROUP FUN

又曲線贊自己靚仔
點吹落去

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

男神

pmed

REPLIED

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

男神

pmed

Pmed

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

男神

pmed

REPLIED

Hacked

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

男神

pmed

REPLIED

Hacked

fucked
真係嘥9氣

第二日就俾人藍tick

失望到都唔知俾咩反應好

因為你唔係搵我

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

我覺得話題好重要
有時真係唔知點答

都要睇個人識唔識吹

你對人無反應姐

圖呢屌你老母

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

男神

pmed

REPLIED

Hacked

fucked

sucked

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

男神

pmed

REPLIED

Hacked

fucked

sucked

licked

圖呢屌你老母

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

係愛呀哈利
真係嘥9氣

第二日就俾人藍tick

失望到都唔知俾咩反應好

因為你唔係搵我

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

我覺得話題好重要
有時真係唔知點答

都要睇個人識唔識吹

你對人無反應姐

屌 我咪盡左力答囉 佢下下都ko句野 點接呀大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞