[gay]不要把愛情變成習慣的心事分享區(41)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
真係嘥9氣
都係無聊想識吓人 搵吓人吹水 已經唔求咩relationships

點知同完d 寫明look for frds,本身傾得好地地有幾個禮拜嘅 坦白我都係想搵個人吹吓水咁,既然大家都係look for frds
第二日就俾人藍tick

想搵個真心可以得閒吹吓水嘅都咁難

失望到都唔知俾咩反應好

因為你唔係搵我
利申:網上吹水佬

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦
app fds 通常keep 三日炸

我覺得話題好重要
有時真係唔知點答

要吹實吹到,不過人地無反應。我都懶得吹

都要睇個人識唔識吹
之前講過好堅持果個日仲有日日send野比我

你對人無反應姐

屌 我咪盡左力答囉 佢下下都ko句野 點接呀大佬

你對人有意,佢吹乜你都答到。係真 lol

圖呢屌你老母

佢明明聽日五點要起身返工 但係都要堅持送我上車

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆
第二 佢話我32歲身邊果個會係真愛
我當時好白痴咁問 如果下年拍 拍到我32歲呢 佢笑我拍左咁多年都唔會假啦
食到好飽好飽 點解呀蛇係都要食任食

圖呢屌你老母

圖呀咁撚多野講

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

係愛呀哈利

走開啦 曲線自稱男神

圖呢屌你老母

圖呀咁撚多野講

自私睇!

圖呢屌你老母

圖呀咁撚多野講

自私睇!

食屎啦

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

係愛呀哈利

走開啦 曲線自稱男神

圖呢屌你老母

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆
我當時好白痴咁問 如果下年拍 拍到我32歲呢 佢笑我拍左咁多年都唔會假啦

我都想被神婆睇下

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

係愛呀哈利

走開啦 曲線自稱男神

打交呀 八婆

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

係愛呀哈利

走開啦 曲線自稱男神

打交呀 八婆

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆

我都想被神婆睇下

聽日比佢電話你?
要提早book 100蚊一次我覺得唔貴

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆

我都想被神婆睇下

聽日比佢電話你?

唔洗笑

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

係愛呀哈利

走開啦 曲線自稱男神

打交呀 八婆

格劍

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆

我都想被神婆睇下

聽日比佢電話你?

唔洗笑

你地會信塔羅定批命多D?

sweet

依啲位我會頂唔順

係bo你未夠歲數

我咁老仲未夠歲

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆

我都想被神婆睇下

聽日比佢電話你?

唔洗笑

我prefer咩都唔信,因為會被影響

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆

我都想被神婆睇下

聽日比佢電話你?

唔洗笑

我都咩都唔信
我同數神好夾
https://lihkg.com/thread/127907/page/1?ref=ios

睇到好sad.....
而黃仁龍作為一代律政司 真係睇得出好smart

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

有body就得,仲要個body都未必係你自己

有試過有人偷我樣加BODY 做假AC
然後HI 我

男神

pmed

REPLIED

Hacked

fucked

creampied

農莊太雞 唔想中出佢

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆

我都想被神婆睇下

聽日比佢電話你?

唔洗笑

唔信點會被影響喎
我信批命 但係盡量唔想算 好易影響自己 諗埋一面

神婆話你33先有呀嗎

第一 人地唔是神婆

我都想被神婆睇下

聽日比佢電話你?

唔洗笑

唔信點會被影響喎
我信批命 但係盡量唔想算 好易影響自己 諗埋一面

係,最主要係影響自己
https://lihkg.com/thread/127907/page/1?ref=ios

睇到好sad.....

自從魚蛋單野後冇再入時事台睇呢D 野

睇到好sad.....

唉 …

睇到好sad.....

唉 …

KARD果個美國仔好得意,又高大又靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞