[gay]不要把愛情變成習慣的心事分享區(41)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
btw 魚仔 sorry

錫返

下? SORRY FOR WHAT
真係嘥9氣
都係無聊想識吓人 搵吓人吹水 已經唔求咩relationships

點知同完d 寫明look for frds,本身傾得好地地有幾個禮拜嘅 坦白我都係想搵個人吹吓水咁,既然大家都係look for frds
第二日就俾人藍tick

想搵個真心可以得閒吹吓水嘅都咁難

失望到都唔知俾咩反應好

你都識講啦,普通fd 渣麻,洗唔洗句句都要覆先
隔一兩日先再傾好平常姐,係咪你太chur

True
都係衰自己有expectations
No expectations, no disappointments

你有咩expectation

Expect 自己交心 人地都會
算啦冇野 好小事

呵返
新人留名
有咩要注意

記得say hi
同你要知自己係怨婦

hi
我係怨婦
我係怨婦
我係怨婦
真係嘥9氣
都係無聊想識吓人 搵吓人吹水 已經唔求咩relationships

點知同完d 寫明look for frds,本身傾得好地地有幾個禮拜嘅 坦白我都係想搵個人吹吓水咁,既然大家都係look for frds
第二日就俾人藍tick

失望到都唔知俾咩反應好

你都識講啦,普通fd 渣麻,洗唔洗句句都要覆先
隔一兩日先再傾好平常姐,係咪你太chur

True
都係衰自己有expectations
No expectations, no disappointments

你有咩expectation

Expect 自己交心 人地都會
算啦冇野 好小事

邊有咁易

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦
app fds 通常keep 三日炸

app d人冇品過tt
吹自己係揾fd其實想fun既大把

我藍剔緊個人

比人藍剔多

因為WhatsApp佢好耐好耐先會回
每次都好似留言咁
而且我勁憎語音
所以我放棄了

我多數秒回,因為我真係好得閒

呢度先係識真心FD 既清泉

笑死人咩
呢到有狐..
又有人想約..

可能我入世未深
但呢一刻呢度既感覺都幾WARM
真係嘥9氣

第二日就俾人藍tick

失望到都唔知俾咩反應好

因為你唔係搵我
利申:網上吹水佬

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

app d人冇品過tt

老實講,我早兩日見證住一單即場食仔傳奇

之後?

無,之後我自己返房訓,諗下都想嘔

但係睇住佢地相認好撚好笑,一個唔係咁既身材,一個就唔係咁靚仔

講到自己好好樣好身材

我藍剔緊個人

比人藍剔多

每次都好似留言咁
而且我勁憎語音
所以我放棄了

笑死人咩
呢到有狐..
又有人想約..

可能我入世未深

新人留名
有咩要注意

記得say hi
同你要知自己係怨婦

hi
我係怨婦
我係怨婦
我係怨婦

每日係心中默唸三次

app d人冇品過tt

我藍剔緊個人

比人藍剔多

每次都好似留言咁
而且我勁憎語音
所以我放棄了

我都係秒回 唔秒回唔舒服

唔好逼人秒回

痴線有野忙都唔得

呢句野出自你把口

我藍剔緊個人

比人藍剔多

每次都好似留言咁
而且我勁憎語音
所以我放棄了

笑死人咩
呢到有狐..
又有人想約..

可能我入世未深

你.......

因為你唔係搵我

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

有body就得,仲要個body都未必係你自己

有試過有人偷我樣加BODY 做假AC
然後HI 我

一定好搞笑

app d人冇品過tt

我藍剔緊個人

比人藍剔多

每次都好似留言咁
而且我勁憎語音
所以我放棄了

唔好逼人秒回

痴線有野忙都唔得

呢句野出自你把口

屌你 我依家痛改前非啦

唔好逼人秒回

痴線有野忙都唔得

呢句野出自你把口

屌你 我依家痛改前非啦

因為你唔係搵我

傾到幾禮拜已經好叻嫁啦

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

一定好搞笑

佢問我有冇FACE PIC
我UNLOCK 完然後用中文屌柒佢
之後REPORT 然後佢BLOCK 佐我
後尾聽FD講條撚屌LINE 都用佐我D 相去揾人GROUP FUN

唔好逼人秒回

痴線有野忙都唔得

呢句野出自你把口

屌你 我依家痛改前非啦

對唔住囉

錫返

somehow 都會有條剌

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

一定好搞笑

後尾聽FD講條撚屌LINE 都用佐我D 相去揾人GROUP FUN

一定好高汁
如果唔係啲人點會偷你相

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

一定好搞笑

貨不對辦

app d人冇品過tt

我藍剔緊個人

比人藍剔多

每次都好似留言咁
而且我勁憎語音
所以我放棄了

唔好逼人秒回

痴線有野忙都唔得

唔係唔得,朝早9點覆到夜晚12點先會

你.......

次次都你⋯

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

一定好搞笑

貨不對辦

用假相條撚屌好似好出名的

app d人冇品過tt

NPNC

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

一定好搞笑

一定好高汁
如果唔係啲人點會偷你相

人地釣D 重口既人去屌姐

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

一定好搞笑

一定好高汁
如果唔係啲人點會偷你相

實係啦

錫返

somehow 都會有條剌

ITS OK LA
但照錫番得唔得

然後條撚屌其實都冇樣

然後HI 我

一定好搞笑

一定好高汁
如果唔係啲人點會偷你相

實係啦

豆巴琴晚秒速NOT MATCH我呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞