一人一份返過最撚爽既工

179 回覆
3 Like 1 Dislike
返緊物流公司
本身就得星期一四有嘢做
可以早走遲到,攰可以瞓覺
做過19主任,返十收七,因為巡鋪關係要成日岀去,每日係某一間鋪蒲一蒲頭就得,中間時間無人搵到你,經常二點幾就收工,25k,5天

咩主任來?
收2點時間好岩我

收2點係人都岩啦
之前做過宗教用品sales,返10放7,返5日,朝早返去食一個鐘早餐,之後煲劇,食完lunch,同d同事輪流入倉瞓教,老細通常4點後先返,但一返黎就入房唔理我地,雖然有cctv但我地知道晒d盲位,繼續玩電話,吹吓水等放工,真係好正。
後來因為決定讀返書先無做。
幫個去左旅行嘅有錢佬看一個月屋
佢個廚師就無放假 三餐佢包 日日自助餐咁有埋飯後甜品
返工就無所事事咁坐係樹做下出入登記
因為都多人黎維修

你不如辭職比我做
返朝早九點半/十點 下就兩點收工
八百蚊日

講漏左 食十點半到一點
基本上返去坐
水喉佬
返朝早九點半/十點 下就兩點收工
八百蚊日

講漏左 食十一點半到一點
基本上返去坐
水喉佬
一塞車斷欖 冇車返 比咸魚屌就。。。。
做過19主任,返十收七,因為巡鋪關係要成日岀去,每日係某一間鋪蒲一蒲頭就得,中間時間無人搵到你,經常二點幾就收工,25k,5天

咩主任來?
收2點時間好岩我

收2點係人都岩啦

朝十午二
5天25K

點解咁都要QUIT
其實荀唔荀工真係睇你點睇,我就好後悔,28歲人都做緊份好hea既OA,番8點>訓到10點先做下野>3點零又收工>請假同同事講連假都慳番,但人工低(12K),所以唔算係爽工
勝在有時間自己間中秘撈下,教下波,入下油,場地佈置下。
最辛苦教波(小朋友)。

另外呢到有D工荀到難以置信,但我絕對信係有既。
有個FD幫私人老細打理佢既遊艇,兩萬幾蚊個月。
8點幾am開工,11am就收工..同一隻遊艇仲有兩個呢d人同
一個船長,成日幾個收工就去釣魚
翻工冇野做仲慘過忙 唔覺有幾爽

Agger
我先
做緊站長
真係爽到仆街

編完師父表就搞撚掂
有時有啲突發野仲可以無咁悶
同卡佬吹下水又一日
人工雖然比上不足 比下有餘
但係真係好撚爽

人工15,16 k 絕對比上不足,但點比下有餘?

大撚把工低過15k啦

from discuss.hk

"收到風加人工呀,夜更西裝保安,15160加到15860。"
我先
做緊站長
真係爽到仆街

編完師父表就搞撚掂
同卡佬吹下水又一日
但係真係好撚爽

大撚把工低過15k啦

連登仔fg 20k起跳
歲數*10k =應有人工

歲數*10k --> 絕對唔夠養家(4人)
我先
做緊站長
真係爽到仆街

編完師父表就搞撚掂
同卡佬吹下水又一日
但係真係好撚爽

大撚把工低過15k啦

連登仔fg 20k起跳

歲歲 * 10k
25歲搵25萬都唔夠養,我25歲搵25k only
我先
做緊站長
真係爽到仆街

編完師父表就搞撚掂
同卡佬吹下水又一日
但係真係好撚爽

大撚把工低過15k啦

連登仔fg 20k起跳

歲數* 10k
我先
做緊站長
真係爽到仆街

編完師父表就搞撚掂
同卡佬吹下水又一日
但係真係好撚爽

大撚把工低過15k啦

連登仔fg 20k起跳

歲數* 10k

多個0
歲數*1k --> 絕對唔夠養家(4人)
我想講,唔過30k嘅悠工,爽條鐵咩
低薪少壓力,係應該
高薪少壓力,才叫爽
究竟你地喺邊度搵到啲咁爽嘅工架
有無人可以介紹比我呀,我話辭職講咗幾個月都仲未辭

咩學歷

咩學歷

N年前嘅中7畢業
現職銀行teller狗

咩學歷

N年前嘅中7畢業
現職銀行teller狗

咁嘅學歷好難搵悠工喎
人口普查
80/hr 暑期工算係唔錯
番到去坐 玩手機 做自己野
間唔鐘睇吓case彈番比同事
可惜做得幾星期

可以點樣apply 呀今年要搵暑期工

五年一次 要2021年先有
上年做checker 好撚爽
無乜做過野

返pt廣告公司工程部
25k左右一個月(長工得15k)
返12:00
放冇定,搞掂就可閃

咩學歷

N年前嘅中7畢業
現職銀行teller狗

咁嘅學歷好難搵悠工喎

見到上面做倉都咁爽好羨慕啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞