一人一份返過最撚爽既工

179 回覆
3 Like 1 Dislike
做過有錢佬擦鞋仔, 佢人又老佢又無兒無女, 錢就大把, 間公司開黎只係過日神, 公司無人, 你返唔返佢都無人理, 工作只係倍個老細去叫雞, 由香港玩到上大陸, 又過澳門玩, 日日飲到ON99, 訓到中午老板就打黎問今日去邊玩好.

呢份工玩左半年咩女都見野, 老細有時直接CALL女上公司扑野都有, 半年見過唔少女, 真心覺係女都有個價, 咩女都可以扑得.

半年後真係覺咁既生活唔得, 都係出去搵返份工算

點搵

dian

我以前個客黎, 幫佢做過D裝修咁, 之後有日問我過唔過去幫下手, 咁我就過左去, 舊公司辭職果時佢仲畀左一個糧我叫我即走, 我咁大個人先知第一次畀錢炒老板原來係咁爽.

都幾年前, 我唔知家下個有錢佬死左未

你做落去
份身家可能比埋你
返倉
朝9晚5
但做野既時間係1個鐘左右
做完等食飯 食完hea到2點收工
間中收5點
14k
做過有錢佬擦鞋仔, 佢人又老佢又無兒無女, 錢就大把, 間公司開黎只係過日神, 公司無人, 你返唔返佢都無人理, 工作只係倍個老細去叫雞, 由香港玩到上大陸, 又過澳門玩, 日日飲到ON99, 訓到中午老板就打黎問今日去邊玩好.

呢份工玩左半年咩女都見野, 老細有時直接CALL女上公司扑野都有, 半年見過唔少女, 真心覺係女都有個價, 咩女都可以扑得.

點搵

dian

我以前個客黎, 幫佢做過D裝修咁, 之後有日問我過唔過去幫下手, 咁我就過左去, 舊公司辭職果時佢仲畀左一個糧我叫我即走, 我咁大個人先知第一次畀錢炒老板原來係咁爽.

都幾年前, 我唔知家下個有錢佬死左未

同佢玩熟D,分分鐘死咗成副身家俾你呀巴打
返倉
朝9晚5
間中收5點
14k

仲請人嗎
返倉
朝9晚5
間中收5點
14k

仲請人嗎

應該唔請 我都冇做嚕
人地坐office打機收16,7k都未出聲
屌我覺得好好笑
G
做緊bartender
見到鐘意既客可以請野飲 講一聲就ok
有時收下握手tips咁

有冇得做跟班學野
有小小小興趣
返過份工朝9晚5:30,5天,17k
每朝返去做半個鐘頭嘢就無嘢做
老闆唔喺度就煲劇,喺度就廢事咁揚,淨係上網
每個月尾一條友去倉點貨
話就話要10點前去到,但我多數11點半先到
半個鐘搞掂就去慢慢食完飯,兩點先返公司
悶到頂唔順,半年就辭職
幫個有少少自閉補習收兩舊水1粒鐘,去到擺份野叫佢做個半鐘對完答案吹下水夠兩個鐘就走人、有次佢老豆想我陪佢個仔玩多陣傾下計,由4點打機打到8點食埋飯,食完飯玩多陣岩岩好8個鐘1600蚊
康文署後台,無嘢做可以打機訓覺
幫個有少少自閉補習收兩舊水1粒鐘,去到擺份野叫佢做個半鐘對完答案吹下水夠兩個鐘就走人、有次佢老豆想我陪佢個仔玩多陣傾下計,由4點打機打到8點食埋飯,食完飯玩多陣岩岩好8個鐘1600蚊

嘩屌 收錢同個仔吹水 幾正

試過兩份補習都幾ON9

1.上去陪個細路打兩鋪信長 做半個功課就收工收幾百
2. 上去求個細路做功課 佢唔肯寫字 求左4個鐘都係做左一份功課...收左700定800..佢有讀寫障礙
爽唔爽我唔識分~
冇錢真係唔知可以有幾爽,番多幾年呢啲所謂好爽嘅工,同年嘅朋友個個都搵得多過你,地位高過你果時真係唔知邊個爽~

日薪起碼三四千一年有100k....我理你要我捱到點
番過2份好撚柒HEA既工

第一份 一個月得一日係做野 其他時間你想點都得..只要你有打卡番放工
試過去左親戚個邊配眼鏡 去網吧打機 唱K LUNCH之類
仲可以去哂咁多分店 同同事吹水 佢仲請我食野 因為我間接管緊佢地部份既糧
宜家呢份 朝早做一個鐘野 其他時間冇野做 下載左LOL係到打機 諗緊拎唔拎個靚D既MOUSE打..呢間唔洗打卡 OFFICE HR 朝9晚6 但10點先番 12點食飯 2點半食完 6點放工..

2016人口普查員🌚成組都係女,
我仲要係做back up果個,
人人揸住部平板趕住做d case,
我連機都無,平時就咁跟住佢地出去,
係度輕鬆禁手機,捉下小精靈(果時興)
一點番工,二半出勤,五點食飯,
食完六點做到八點就起程番centre坐到十點收工,
持續半個月,人工一萬。

真係幾開心,識到朋友到時家仲有reu

做過19主任,返十收七,因為巡鋪關係要成日岀去,每日係某一間鋪蒲一蒲頭就得,中間時間無人搵到你,經常二點幾就收工,25k,5天
返過份工朝9晚5:30,5天,17k
每朝返去做半個鐘頭嘢就無嘢做
老闆唔喺度就煲劇,喺度就廢事咁揚,淨係上網
每個月尾一條友去倉點貨
話就話要10點前去到,但我多數11點半先到
半個鐘搞掂就去慢慢食完飯,兩點先返公司
悶到頂唔順,半年就辭職

見咩post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞