一人一份返過最撚爽既工

179 回覆
3 Like 1 Dislike
我先
做緊站長
真係爽到仆街

編完師父表就搞撚掂
有時有啲突發野仲可以無咁悶
同卡佬吹下水又一日
人工雖然比上不足 比下有餘
但係真係好撚爽

人工15,16 k 絕對比上不足,但點比下有餘?

大撚把工低過15k啦

連登仔fg 20k起跳
歲數*10k =應有人工

1歲就要有10k
Summer Intern翻中資
朝九晚六兩個鐘lunch break
中間有半個鐘coffee break
每朝返去第一件事係飲咖啡食早餐
差唔多兩萬一個月
而加份工番緊時辛苦,但日日過得好快,做既野自己有能力岩做

份糧又夠洗夠用,番左就快兩年,做工程狗,希望升職快d啦
差唔多兩萬一個月

平時做乜鳩?
差唔多兩萬一個月

平時做乜鳩?

我個排撞啱收地
食個靚飯去同銀行傾借錢食個靚Tea
重覆幾個禮拜
之後實地考察有business trip
但晚晚比老細拉去蒲
差唔多兩萬一個月

平時做乜鳩?

我個排撞啱收地
重覆幾個禮拜
但晚晚比老細拉去蒲

點搵㗎
跟大學搵
難唔難apply
差唔多兩萬一個月

平時做乜鳩?

我個排撞啱收地
重覆幾個禮拜
但晚晚比老細拉去蒲

點搵㗎
跟大學搵
難唔難apply

大學無荀工
老細個下屬有個女跟我學小提琴(part time
然後介紹
差唔多兩萬一個月

平時做乜鳩?

我個排撞啱收地
重覆幾個禮拜
但晚晚比老細拉去蒲

點搵㗎
跟大學搵
難唔難apply

大學無荀工
老細個下屬有個女跟我學小提琴(part time
然後介紹

嘩屌 好撚正
翻晏就,影下相,訓下覺,1500 4個鐘
幫個去左旅行嘅有錢佬看一個月屋
佢個廚師就無放假 三餐佢包 日日自助餐咁有埋飯後甜品
返工就無所事事咁坐係樹做下出入登記
因為都多人黎維修

間屋幾大?
一個月完全係間屋度?

幾千呎到 有泳池
看朝九晚六 夜晚有夜更
放工佢畀我沖埋涼至走
不過暑期工黎 做左一個月就走
做過有錢佬擦鞋仔, 佢人又老佢又無兒無女, 錢就大把, 間公司開黎只係過日神, 公司無人, 你返唔返佢都無人理, 工作只係倍個老細去叫雞, 由香港玩到上大陸, 又過澳門玩, 日日飲到ON99, 訓到中午老板就打黎問今日去邊玩好.

呢份工玩左半年咩女都見野, 老細有時直接CALL女上公司扑野都有, 半年見過唔少女, 真心覺係女都有個價, 咩女都可以扑得.

半年後真係覺咁既生活唔得, 都係出去搵返份工算
做過有錢佬擦鞋仔, 佢人又老佢又無兒無女, 錢就大把, 間公司開黎只係過日神, 公司無人, 你返唔返佢都無人理, 工作只係倍個老細去叫雞, 由香港玩到上大陸, 又過澳門玩, 日日飲到ON99, 訓到中午老板就打黎問今日去邊玩好.

呢份工玩左半年咩女都見野, 老細有時直接CALL女上公司扑野都有, 半年見過唔少女, 真心覺係女都有個價, 咩女都可以扑得.

點搵

dian
做緊bartender
見到鐘意既客可以請野飲 講一聲就ok
有時收下握手tips咁

邊間bar
翻晏就,影下相,訓下覺,1500 4個鐘

求介紹
喺屋企做data entry
做一兩個鐘做完照計六個鐘錢$360
做緊bartender
見到鐘意既客可以請野飲 講一聲就ok
有時收下握手tips咁

邊間bar

Barten零經驗入行做pt 調酒係咪有得學

清bar果啲 唔係club唔係餐廳bar
好耐以前做過夜更地盤保安,冇王管,簽完名就返歸

咁既生活我得呀喂?
大佬留低聯絡方法
倉 日撚日返去訓教訓到放工
持續左三個月公司執左

點搵

dian

我以前個客黎, 幫佢做過D裝修咁, 之後有日問我過唔過去幫下手, 咁我就過左去, 舊公司辭職果時佢仲畀左一個糧我叫我即走, 我咁大個人先知第一次畀錢炒老板原來係咁爽.

都幾年前, 我唔知家下個有錢佬死左未
喺屋企做data entry
做一兩個鐘做完照計六個鐘錢$360

喺邊搵
睇人打VR
System admin
一年contract
用咗三日做自動化淨番362日上網睇書換backup帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞