[AID]DIA討論區[2]

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
采妍 崔泰俊主演网络剧《109什么事都有》播放量突破800万!或拍第二部
大势演员崔泰俊和大势爱豆郑采妍主演的网络剧《109什么事都有》结束后,刮起了网络剧新流行旋风。截止今日以NAVER电视、Youtube、Facebook统计总播放量已经突破800万,并以客观的播放量任然上升中。
《109什么事都有》讲述来自未来的机器人KDI109(崔泰俊)和大学四年级哲学系申期元(郑采妍)的科幻爱情故事,是一部以通过郁闷的现实,用希望突破热情的连续网络剧题材。
新的类型题材,获得了观众的演技好评,除主演之外金基延、赵胜熙、金泰允配角的角色也获得了好评和认可,提高了该剧极高的完成度。
结束的Ending,或许是引发新的故事的开始,网民期盼109什么事都有的第二部的呼声也越来越高。
另外,《109什么事都有》可通过NAVER YOUTUBE Vlive等专用频道观看。
翻译:南叔
转载请注明郑采妍吧
新闻来源:NAVER
Cafe升左級
猜猜她是誰

是......
Cafe升左級

已經唔記得灑ac/pw
Yebin我老婆

猜猜她是誰
[img]https://pbs.twimg.com/media/C5Lkn92UcAENaal.jpg[/im]

是......

我女朋友
Yebin我老婆

Yebin我老婆

new post leave name

一見到你個名就諗起afterschool
係咪己經死左 連焦糖都好似無聲氣

條屍都唔見埋啦
仲有人提已經好好

條屍都唔見埋啦
仲有人提已經好好

唔係得返uee炸咩

條屍都唔見埋啦
仲有人提已經好好

唔係得返uee炸咩

仲有nana

條屍都唔見埋啦
仲有人提已經好好

唔係得返uee炸咩

仲有nana

NANA都多出席廣告
LIZZY本來都仲有個滋味行撈下,依家都收埋皮
其他有D開下舖頭搞下生意半退出,有D結婚,甚至有D影都無埋
所以都係望返D新團啦

條屍都唔見埋啦
仲有人提已經好好

唔係得返uee炸咩

仲有nana

NANA都多出席廣告
所以都係望返D新團啦

條屍都唔見埋

我彬
有無靚既Jenny wallpaper 分享下

條屍都唔見埋啦
仲有人提已經好好

唔係得返uee炸咩

仲有nana

NANA都多出席廣告
所以都係望返D新團啦

raina 好似都潛左好耐
想當年有排好迷raina 出完隻歌就無左影
我屌
岩岩番睇produce 101
熙賢係游擊演唱會 得一個同佢握手
點解會咁慘慘豬架
點解會咁慘慘豬架

隔離仲要係金素慧
好大對比
點解會咁慘慘豬架

隔離仲要係金素慧
好大對比

如果咁講 dia出道都有咩d事
有無靚既Jenny wallpaper 分享下

番屋企搵搵先
點解會咁慘慘豬架

隔離仲要係金素慧
好大對比

如果咁講 dia出道都有咩d事

睇唔明
[quote]岩岩番睇produce 101
點解會咁慘慘豬架

隔離仲要係金素慧
好大對比

如果咁講 dia出道都有d咁既事
[quote]岩岩番睇produce 101
點解會咁慘慘豬架

隔離仲要係金素慧
好大對比

如果咁講 dia出道都有d咁既事

chae yeon 's friends 個朵唔係流架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞