[AID]DIA討論區[2]

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
Fany
放飯推一推
貼吧消息:

【OSEN 獨家】DIA 將於 4 月回歸

27 日據消息稱,DIA 將於 4 月份攜自作曲回歸。據悉本次回歸專輯中將會收錄 7-8 首曲子,全部曲子均由成員們參與製作,多種曲風和參與度高的新專輯引起期待。
冇得追
貼吧消息:

【OSEN 獨家】DIA 將於 4 月回歸

27 日據消息稱,DIA 將於 4 月份攜自作曲回歸。據悉本次回歸專輯中將會收錄 7-8 首曲子,全部曲子均由成員們參與製作,多種曲風和參與度高的新專輯引起期待。

come come come come come me
4月
仲要等成個3月
仲要等成個3月

Mbk表示比一個月時間你儲錢呃小卡
仲要等成個3月

如果出個人封會破產
仲要等成個3月

如果出個人封會破產

飯邊個咪買邊個 再收一張小卡 再準備錢買親簽版
希望唔好出個人封
好想去fansign呀
好想去fansign呀

岩岩番新工先來come back
OMFG 想追都無得追
希望再下一次comeback唔好咁快 等我做夠一年先CB
好想去fansign呀

OMFG 想追都無得追

X2
但有個復活節頂一頂三日
去個三日兩夜都唔算過份
好在四月都叫有假 三月真係一日假都無
好想去fansign呀

OMFG 想追都無得追

X2
但有個復活節頂一頂三日
去個三日兩夜都唔算過份

屌 比你搞到我都心郁郁
想整番個兩日一夜趕頭趕命追星之旅
好想去fansign呀

OMFG 想追都無得追

X2
但有個復活節頂一頂三日
去個三日兩夜都唔算過份

屌 比你搞到我都心郁郁

唔好諗啦行動啦
希望5月頭仲有fansign
希望5月頭仲有fansign

好想去fansign呀

OMFG 想追都無得追

X2
但有個復活節頂一頂三日
去個三日兩夜都唔算過份

屌 比你搞到我都心郁郁

唔好諗啦行動啦

等我睇到幾時fansign先
有假既話我想追哂打歌 fansmeet fansign
好想去fansign呀

OMFG 想追都無得追

X2
但有個復活節頂一頂三日
去個三日兩夜都唔算過份

屌 比你搞到我都心郁郁

唔好諗啦行動啦

好想去fansign呀

OMFG 想追都無得追

X2
但有個復活節頂一頂三日
去個三日兩夜都唔算過份

屌 比你搞到我都心郁郁

唔好諗啦行動啦

未追過星 為左DIA想豁出去
好想去fansign呀

OMFG 想追都無得追

X2
但有個復活節頂一頂三日
去個三日兩夜都唔算過份

屌 比你搞到我都心郁郁

唔好諗啦行動啦

未追過星 為左DIA想豁出去

岩啊 我第一次都係獻出左俾我女朋友
好想去fansign呀

OMFG 想追都無得追

X2
但有個復活節頂一頂三日
去個三日兩夜都唔算過份

屌 比你搞到我都心郁郁

唔好諗啦行動啦

親呢幾年dia未紅得灑就好去啦
紅左想去都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞