[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 19 , 宇宙02

338 回覆
6 Like 0 Dislike
餅50lv帶用完一集下集又轉人用?

可能飛彩用完頂唔順魔王之力

雙卡帶係收集Mighty Brothers xx 的數據而成,一插人就會感染大量病毒即死,你話會無副作用我就唔信
Btw mighty brother 只係出場威兩集....

Mighty Brothers XX係永夢有遊戲病先做到出黎
係社長無預計過既事
Gashat Gear Dual Beta係社長收集Taddle Quest同Bang Bang Shooting做出黎既upgrade版本

Mighty btothers 前身的空白卡帶係社長要parado插bugster手攞數據整parado的卡帶,點知parado自把自為手攞左去俾永夢,魔王同parado的都係同類型的雙卡帶,雖然未必會好似空白卡帶插左會即死,但副作用必定唔細

係相似,但入data既黑卡帶有個扭扭制
個款已經完全唔同左,一概而論就太勉強
好想捉住PPPP同佢瘋狂玩音GAME

有無得玩GalGame
型彩人間體智鬥Bugstar

睇生肉見到呢幕真係
好期待睇到飛彩同大我鬥抆對方卡帶變50lv情景

鬥呢樣既話大我真係要加把勁啦
唔係既話到結局佢都變到第二次50lv

鬥呢樣既話大我真係要加把勁啦
唔係既話到結局佢都變到第二次50lv

飛彩控制到魔王力量個個scene加埋個配樂真係有少少感動 佢真係一個好醫生
希望佢keep住型落去啦今集真係對佢改晒觀
痴撚線d節奏快到咁既
柒彩變型彩
飛彩控制到魔王力量個個scene加埋個配樂真係有少少感動 佢真係一個好醫生
希望佢keep住型落去啦今集真係對佢改晒觀

有冇諗過maximum同muteki話唔定會係juju burger個大叔整呢
有冇諗過maximum同muteki話唔定會係juju burger個大叔整呢

好合理
仲有呢兩集永夢都做得幾好
最鐘意睇啲細節位
先用食item低Lv打高Lv凸顯M打機勁
再講永夢對病人壓力嘅關心

tag落去型彩既做到處理病人壓力嘅問題
亦做到利用item去越級戰鬥

M: Lv.3 vs Lv.30 (NPC)
型彩: 人間體 vs Lv.50 (NPC)

柒彩變型彩

型彩 好好笑,一集洗底

好合理

謎之新社長都有機
屌今集一出又推翻晒之前啲猜測
睇嚟永夢係一出世到8歲嘅人格
8歲遇到嚴重意外要做手術 俾個醫生係佢體內植入咗啲野 醫好咗佢但佢就由永夢變咗中意打機嘅天才gamer m
而六年前佢又俾人攞咗去做實驗
過程中佢個人格就變返永夢
永夢人格因爲記得細個俾個醫生救咗 所以立志做醫

parado可能就係六年前植入佢體內嘅bugstar

未睇今集,其實上集都有d疑惑,正常bugster 唔會消失,之前一直都係人消失,取代左個人,永夢也一樣
仲有呢兩集永夢都做得幾好

堆主演演技進步左好多
8歲遇到嚴重意外要做手術 俾個醫生係佢體內植入咗啲野 醫好咗佢但佢就由永夢變咗中意打機嘅天才gamer m

未睇今集,其實上集都有d疑惑,正常bugster 唔會消失,之前一直都係人消失,取代左個人,永夢也一樣

永夢係首宗 好多野都推斷唔到
魔王大技感覺好似皇月破
打埋今集機械人,得返5隻bugster

係咪graphite會返歸

Agger

Agger

Exaid真係好吊癮

應該會啦 佢按理係dragon knight hunter z入面嘅敵人

應該會啦 佢按理係dragon knight hunter z入面嘅敵人

想貴利矢返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞