[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 19 , 宇宙02

338 回覆
6 Like 0 Dislike
侑斗直頭二拉之最

Agree

個人最愛二拉係蓮,其次先係有斗

喊出黎
又要變番柒彩

變型又得,變柒又得,得左

飛彩次次都係得啲柒form
野仔黎真係

魔王型完一集之後又要食3手MH帶

其實設定上餅餅都係公廁
上話型彩拎m餅帶仲以為開唔到,點知

問題係一開始連永夢都駕馭唔到既全龍近幾集都俾大我用得非常暢順
而家連明顯體質最弱既飛彩都用到

Lv.50都頂到啦喎,點會用唔到Lv.5啊

想話全龍既定位同門檻變得太西利嫻

大我嘅話要睇埋外傳先知
不過個人推測大我係第一位拉打,佢忍受嘅能耐同技術仲有智識一定比M多
美源髮彩就一上就上lv50 ,lv5嘅耐性一定會有
不過都有可能其實係編劇覺得廢事煩

新情報有講大我既一句對白, 係話佢食過Proto卡帶既副作用, 所以而家既自己一定用到

當初pv入面大我大叫應該係講呢幕
唔知會唔會出sniper proto版呢

PV入面有啊
不過得lv1, 個時應該未開發到lv2

你確定?
proto係全身黑色架啵

係啵
睇嚟要入定餅proto帶

係啵

好似出左啦
依家要食炒價

係啵

好似出左啦
依家要食炒價

其實一開始個價都係咁貴
侑斗直頭二拉之最

Agree

蓮先係主角囉

侑斗係全平成最慘拉打 沒有之一
巨大機械人竟然唔係cg
侑斗直頭二拉之最

Agree

龍騎二拉係真司
到最後原來餅maximum mighty 又係自己嘔出來
到最後原來餅maximum mighty 又係自己嘔出來

社長:屌你老母又自己整卡帶 講左卡帶淨係我先整得呀 淨係我呀呀呀呀呀呀學!!!!
嗚哇 聽朝又有得睇Ex-aid啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞