[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 19 , 宇宙02

338 回覆
6 Like 0 Dislike
依家社長係啲亂入npc
專帶特發劇情
然後送裝備送exp
等社長整好新卡帶 你一定唔會再笑佢

社長越黎越柒

最後咪又會比muteki屌打
社長依家幾多連敗

好似自從佢殺左貴利佬之後都未打贏過咁滯

有引開exaid攞大我啲gashat啊 同埋同parado partner個時都靠parado贏過exaid snipe仲殺埋漢堡包
佢係有腦嘅 主要係輸lv差距

佢係比中二病沖昏左頭腦
明知自己係gm仲要低lv過npc(paradox), 比我神早開發條高lv卡帶算

今集社長咪講左型彩你點會用到50lv呀? 應該係關呢個事, 就算係死人社長, 都比盡用10lv, 同重病M一樣, 不過M計兩個人先上到20lv, 本身bugstar既parado就可以直上50lv, 所以型彩同大我都應該冇好下場
社長依家幾多連敗

好似自從佢殺左貴利佬之後都未打贏過咁滯

有引開exaid攞大我啲gashat啊 同埋同parado partner個時都靠parado贏過exaid snipe仲殺埋漢堡包
佢係有腦嘅 主要係輸lv差距

佢係比中二病沖昏左頭腦
明知自己係gm仲要低lv過npc(paradox), 比我神早開發條高lv卡帶算

今集社長咪講左型彩你點會用到50lv呀? 應該係關呢個事, 就算係死人社長, 都比盡用10lv, 同重病M一樣, 不過M計兩個人先上到20lv, 本身bugstar既parado就可以直上50lv, 所以型彩同大我都應該冇好下場

型彩

反而想知muteki邊個整出黎
依家社長整緊嗰餅已經集合哂d bugster資料
Muteki好似仲勁咁

反而想知muteki邊個整出黎
依家社長整緊嗰餅已經集合哂d bugster資料
Muteki好似仲勁咁

應該好似ghost咁爆岀嚟
我正式宣布鏡飛彩型撚到震
其實新卡帶應該留俾大我用
最好遲啲飛彩可以攞埋劇場版個更型既白魔黎用
其實我幾期待社長老豆出黎個陣會有咩火花
希望社長唔好再膠化
話說新社長個到幾時交代返
無理由永夢兩個新卡帶仲要社長整出黎玩鳩自己

問題係佢型到幾多集

問題係佢型到幾多集

唔再柒化已當贏
In 型彩 We trust
希望社長唔好再膠化

佢而家好撚心急
本身有Lv50 parado做戰力
而家反咗面、Lv50 dual gashat又冇埋
希望社長唔好再膠化

佢而家好撚心急
本身有Lv50 parado做戰力
而家反咗面、Lv50 dual gashat又冇埋

硬係形住佢會奸有奸輸死得好膠
女主角愈黎愈正
型彩人間體智鬥Bugstar
餅50lv帶用完一集下集又轉人用?

可能飛彩用完頂唔順魔王之力

雙卡帶係收集Mighty Brothers xx 的數據而成,一插人就會感染大量病毒即死,你話會無副作用我就唔信
Btw mighty brother 只係出場威兩集....

Mighty Brothers XX係永夢有遊戲病先做到出黎
係社長無預計過既事
Gashat Gear Dual Beta係社長收集Taddle Quest同Bang Bang Shooting做出黎既upgrade版本

Mighty btothers 前身的空白卡帶係社長要parado插bugster手攞數據整parado的卡帶,點知parado自把自為手攞左去俾永夢,魔王同parado的都係同類型的雙卡帶,雖然未必會好似空白卡帶插左會即死,但副作用必定唔細
型彩人間體智鬥Bugstar

好想捉住PPPP同佢瘋狂玩音GAME
抆帶雖可恥但有用
抆帶雖可恥但有用

正仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞