[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 19 , 宇宙02

338 回覆
6 Like 0 Dislike
我仲以為好多人會估財團X=新十年敵人

W開始鋪路
點知雷聲大雨點小

其實去到4仔之後以為佢完左,點知而家又拉返出黎

去到4仔為止都以為會係新十年既修卡 點知唔係

財團x做唔到新十年既修卡架啦
因為宜家修卡年年都比人拎出黎玩
淺倉威老咗好多

W開始鋪路
點知雷聲大雨點小

其實財團x係w到雖然出得遲但係有啲feel
但下一手ooo既小林姐真係睬你有味,點會乖乖跟你條線
一個鴻上財團就打斷左你,之後仲有個世界樹,而家真係唔知財團x仲可以搵咩位入

W開始鋪路
點知雷聲大雨點小

一個鴻上財團就打斷左你,之後仲有個世界樹,而家真係唔知財團x仲可以搵咩位入

其實睇返舊十年都冇乜用過修卡 係decade 先拎來玩到爛玩到臭

W開始鋪路
點知雷聲大雨點小

一句sponsor搞掂
出錢俾世界樹貴虎老豆
出錢俾社長開發遊戲
北岡律師回歸
不過個陣容真係麻麻
北岡律師回歸
不過個陣容真係麻麻

如果擺埋淺倉落去就正
個故事背景好奇怪,獸大陸被毀滅得返Amu一個生存
球連者綠色條女成個何超儀咁樣

咁何超儀咪似橙神

咁何超儀咪似橙神

好QQ囉屌你

當然橙神都係

米村好野

咁何超儀咪似橙神

好QQ囉屌你

當然橙神都係

唔睇返橙神既話係幾Q既
不過一望返橙神就返唔到轉頭

米村好野

佢先係真正的世界破壞者

米村好野

佢先係真正的世界破壞者

敏鬼+米村
真正地獄兄弟

米村好野

佢先係真正的世界破壞者

敏鬼+米村
真正地獄兄弟

回歸果d戰隊人好似有d九唔搭八咁

米村好野

佢先係真正的世界破壞者

敏鬼+米村
真正地獄兄弟

回歸果d戰隊人好似有d九唔搭八咁

都係第一套啲演員經典
想賣 SHF 555 人車set
CSM set
有冇人有興趣
個Cast冇社長 電王四子又冇左龍太
奇撚怪

咁何超儀咪似橙神

好QQ囉屌你

當然橙神都係

40路神橙
個Cast冇社長 電王四子又冇左龍太
奇撚怪

咁鐘意拉打既鈴村竟然缺席

米村好野

佢先係真正的世界破壞者

敏鬼+米村
真正地獄兄弟

又係米村,咁依套可以慳時間唔洗睇
如果係井上自己一個編,其實可以期待
・3/ 5 第21話 「mysteryを追跡せよ!」脚本:高橋悠也、監督:諸田敏
・3/12 第22話 「仕組まれたhistory!」脚本:高橋悠也、監督:諸田敏
・3/19 第23話 「極限の dead or alive!」脚本:高橋悠也、監督:山口恭平
・3/26 第24話 「大志を抱いて go together!」脚本:高橋悠也、監督:山口恭平

21,22應該又係講永夢身世?

23集應該講假面騎士編年史

米村好野

佢先係真正的世界破壞者

敏鬼+米村
真正地獄兄弟

又係米村,咁依套可以慳時間唔洗睇
如果係井上自己一個編,其實可以期待

敏鬼次次接波都玩天才波唔跟橋架喎
你話搵得返鳥人,agito,faiz呢啲親生仔返黎主演就可以期待
我想問呢Gashat Gear Dual B見街未?
・3/ 5 第21話 「mysteryを追跡せよ!」脚本:高橋悠也、監督:諸田敏
・3/12 第22話 「仕組まれたhistory!」脚本:高橋悠也、監督:諸田敏
・3/19 第23話 「極限の dead or alive!」脚本:高橋悠也、監督:山口恭平
・3/26 第24話 「大志を抱いて go together!」脚本:高橋悠也、監督:山口恭平

21,22應該又係講永夢身世?

23集應該講假面騎士編年史

劇本一人制霸?
高橋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞