談香港媒體立場背景

378 回覆
1909 Like 7 Dislike
推薦陶傑嘅
CUP Media
仲有熱血時報嘅~
巴屎報紅撚到仆街
左膠殖民地,但而家唔少左膠都跟01開飯
所以01出啲反lgbt反少數民族嘅新聞時,佢哋會縮曬入老母西,完全冇平時鬧人父權極右嗰種勇悍
極有用 推
無左傳真社既
陣間又爬多次山,立場啲新聞同專欄好似當年主場咁,一次過冇曬
傳真社都中立,唔會見話係泛民就保
上次踢爆林子健比販民開恆火力屌
所以話佢夠中立
樓主好有心啦

無必要要求佢做多咁多嘢
我都記得呢樣,所以share前最好睇下立場同用字有冇滲透
同埋佢搞呢壇hong wrong個年代,reddit 香港板好似都仲係俾五毛同expat白左霸曬地盤,全部都係講香港人抗議係睇唔起俾大陸人爬頭咁

同埋關於鬼佬媒體,大家可以like個叫「分析外媒報道香港手法」嘅fb page,係以前一位高登巴打開嘅(唔知有冇嚟連登)
佢一路track住鬼佬講香港嘅時候係用咩立場、本位,起啲去外國傳媒滲透嘅中国陰道底,同埋jer住啲為張visa唱好支那唱衰香港嘅仆街鬼佬鬼婆唔放
港實測係東方?
但係唔係紅wo
https://youtu.be/CGxaXUBoyUo
https://youtu.be/9PDLpbWRKyo
大家要支持良心媒體,唔買報紙唔買書都好,要明白資訊係要靠人脈同經驗,明查暗訪,得來不易。
仲有!各位記者,攝記同編輯,大家都要加油!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞