談香港媒體立場背景

378 回覆
1909 Like 7 Dislike
Google都大把啦 面對現實啦 熱狗!
叫你講,又講唔出,一味扣罪名。
又要排斥熱時,又要扮客觀持平,認左佢咪算囉好心,又要做雞又要拎貞節牌坊
你都識講2者都係有深度文啦,而我係認同嫁文盲,但強調叫人小心01但對端又唔係同一個態度,仲係到扮持平,收皮啦你
亂扣罪名?黃洋達分化事跡眾所鳩知啦 唔好浪費我時間google埋比你啦
我唔係排斥熱時 只係你一味幫住紅底01 叫人唔好支持立場 但就講到熱時有幾好幾好 六月呢場運動 佢除左一篇獨家 做既貢獻難道多過立場?
#1我咪講左有人話端係紅底囉屌 又唔係避而不談 事實上係要小心hk01多過端 有好多人聽過端係紅底 但一直有人以為hk01係黃
一句眾所鳩知就想推塘,你估你講就係咩,無證據就咪亂扣罪名啦垃圾,你就真係抹黑啦

叫人唔好只係小心01,連端同立場都係要小心,要防埋,你話我幫住01,你唔弱智就係文盲

熱時一樣有live有報導等等,同立場一樣,講到成個抗爭得立場做野咁……盲粉
咁多首行族同咁多首次落場既人,好多人都唔知端係紅嫁,誤判成咁,咪衝出黎柒啦,學人分析,笑死人
我無話佢無做野 而係你講到立場因為以前既野所以完全唔值得支持 所以先咁講 我係盲粉我就#1大大隻字寫捐錢比立場啦根本只係提過一句

你係話「hk01文有深度你又唔撐」 咁係叫人小心? 客觀字眼根本係一樣撐01喎 文盲
你企係自己角度話人誤判之前好多人都以為眾係紅底就係因為記錯左佢做端
一日未道歉,一日唔支持,係丫,我就係呢個意思。正如我唔會再信賣港既泛民,不過以你呢個邏輯,只要泛民出黎捱幾棍丫食下催淚丫或者係落場貢獻下,就會支持返嫁啦你以你呢個咁低水平既思維

另外,我係講緊你對端同01態度不一致,唔係真係叫你撐丫弱智……正常人一睇就明,你咁蠢,思想咁簡單片面,難怪會撐立場
形勢係點都未知,指意你指導首行族同首次落場既人就真係死
你咪繼續呢個諗法 我唔會阻止你 你有你自由
我無投過泛民票 以前亦都唔支持佢地 六月呢場運動每個人都有付出 唔好因為佢地以前做過咩 今日做既事就不值一提
我亦都唔想因為我「簡單片面」 而令你對立場支持者有任何偏見
你要咁諗既 呢個重任交俾你 希望你可以都開返個post教人
序言書室搞讀書會同座談會
田園書屋有台版書
榆林開咗廿年
樂文有銅鑼灣分店
再推下先
推英文HK free press
不要說「黑警,可恥」, 試著說「黑社會」
不要說「香港警察,知法犯法」
試著說「不畏懼、不徇私、不對他人懷惡意」
終極核彈級口號, 有機會造成永久心理創傷, 相信好快用得
「殺人兇手」
好文章 要睇下
有無人掙紮緊訂閱邊間好? 端傳媒、眾新聞、Bloomberg?
大家唔好推
香港媒體已經玩完
端傳媒仲睇唔睇得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞