[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!

5001 回覆
5912 Like 23 Dislike
捐啦 突咗嘅錢仲有其他用途
How to contact?
我想知點解揀呢個?好似前面有巴打話其他fund都唔算大數目
捐得唔多,但希望可以幫到手
推上去
一日都夠錢買頭版啦😂
仲要比系統以為洗黑錢係咩事
暫時重要點:

1) 因為太多人捐,費時D藍屍係到又話外國勢力
所以有機會要搵到律師樓,核數師,最好係公司名義,藍屍冇得抵賴
2) 好重要,少過100唔好捐,唔係因為太少錢,係因為個網食水好深
10蚊會收3.09 (30.9%)
100會收9.75 (9.75%)
500會收39.35 (7.87%)

3) 搵哂咁多個國家既報紙,再睇埋報價,而家financial times同埋NY times都夠哂數,等樓豬報埋其他報紙價錢
4) 引用返 Hjarta 巴打張圖

搞手CONFIRM返報社收費時間
因為唔係用PAYPAL要7日clearing period
D錢唔夠flexible同埋mobile
5) 篇文既文筆可能要搵專人執一執 (利申唔識英文)
我覺我可以搵攬炒巴打,我見佢同埋其他巴打一齊出果D文都好好文筆
6) 請補充
Push
Push
想問下損完會唔會收到email?
一撳成個page冇咗
很抱歉,詳情要問返依個post樓主

全靠佢哋去實踐行動
我除咗捐錢
都係幫手推咋
幫推
多謝各位巴打解答
我呢到網速好慢 load咗好多次 頭先終於入到去
已捐!香港人加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞