[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!

5001 回覆
5912 Like 23 Dislike
香港人冇野多,最多就係錢捐呀
暫時重要點:

1) 因為太多人捐,費時D藍屍係到又話外國勢力
所以有機會要搵到律師樓,核數師,最好係公司名義,藍屍冇得抵賴
2) 好重要,少過100唔好捐,唔係因為太少錢,係因為個網食水好深
10蚊會收3.09 (30.9%)
100會收9.75 (9.75%)
500會收39.35 (7.87%)

3) 搵哂咁多個國家既報紙,再睇埋報價,而家financial times同埋NY times都夠哂數,等樓豬報埋其他報紙價錢
4) 引用返 Hjarta 巴打張圖

搞手CONFIRM返報社收費時間
因為唔係用PAYPAL要7日clearing period
D錢唔夠flexible同埋mobile
5) 搵人補充
300萬target 係樓主set架...應該包埋NYT
香港定紐約嗰個
係喎,打多咗個零做咗數學大師
其實我一開始已經諗叼急趕唔趕到
不過呢D議題都ok吸引報紙可能會特事特辨
各位巴打加油
樓主加油,盡可能 update 下我地,我地想係 new york times & Guardian 睇到自己聲音
爆左都照推
幫推
希望推到誠哥都知道呢個眾籌 等佢捐幾百萬碎銀 當幫自己出下氣都好
半日3.6m
新加坡講民主同中共一鳩樣

見參考台灣太陽花學運經驗嘅link有用,係度再po一下
https://www.thenewslens.com/article/2866
PUSH 重要
你用毅進制計數?
可能無咩用,但而家日本讀緊書識中日新聞既人,見日本個邊好似仲未有報紙確認到可以登頭版,如果需要既話可以幫手聯絡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞