[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!

5001 回覆
5912 Like 23 Dislike
己課金
109%
唔好俾佢停
好波
係咪可以開定post 傾點樣善用啲錢?
以kickstarter為例,back一個project係all or nothing,meet target(100% or more)就all,99%都係nothing,所以加額唔安全,反而set strech goal再吸引人back係更重要
We wanted to confirm and say thanks for donating to the campaign: 香港被送中誓要成G20話題 眾籌《金融時報》及日德法英等各國報章頭版公開信 Hong Kong G20 Open Letter Initiative: Make the Anti-Extradition Bill an Issue for the G20 Summit! Crowdfunding Campaign for a Front-Page Open Letter Advertisement on the Financial Times and Other International Newspapers.

大課長
我覺得大家可以停一停,等樓主現身update下進度,如果唔夠先繼續捐
起返樓主其他post,佢好似喺外國,所以可能訓緊覺,大家可以等樓主update
繼續捐
反正用唔曬都係捐比反送中受傷被捕者人道支援基金!
香港人好撚勁。
你話集資係外國起個香港村可能都得
推啊
已捐
唔好俾佢停,推!
G持
兄弟爬山
經過咁多日 信得過連登仔唔會利用呢件事做衰野
大家都好有愛 感動
唔好意思緊張到打錯字。

有冇啲核數師既巴打可以幫下手 , 或者有冇啲咩律師樓可以幫下手。
大學生捐左一日pt人工出黎!大家繼續捐呀
諗多幾間報紙
多左咪俾義士個基金囉
我覺得無壞既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞