又到放榜ge季節 見到hkue同UCHE千其唔好讀

599 回覆
369 Like 10 Dislike
Zeta business school(高賢商業學校)加個返學時間表
[/member]之前都中過hkue伏條仆街係咁sell個咩英文補底課程,話咩3年就有degree 咩有得去tasmania 仲扮到好fd咁 最後仲on99咁去interview 係埋500蚊留位 諗起都覺得自己on9[member]
騙徒Crystal Li李婉瑩新電話號碼: 91570141

呢個騙徒係大陸人,由汕尾移民落黎香港,專呃d DSE 學生去報冇資歷級別 (HKQF) 嘅課程,另外會呃女性去美容院

更多資訊:
https://stories.hkjunkcall.com/?d=62kedb7g

https://stories.hkjunkcall.com/?d=i4waqbjt

除咗美容,仲有SELL 教育,中醫,脫毛,投資等等

Champion Team 另一成員
如果去見工會見到佢
(與Sam Chau Wing Sum 周詠森,Hugo Wong 及 三金合作)

行業:教育及美容傳銷
花名:Crystal Li / 水晶梨
中文全名:李婉瑩
英文全名:Li Wan Ying
常用工作電話:91570141(Updated)
另一工作電話:51610763 (可以 iMessage)

騙徒Crystal Li 與 英皇金融集團營業代表之合照

警告: 投資有風險,參加任何投資課程及買任何投資產品前,請先了解清楚有關風險

UP
PUSH

2015到我比呢條女騙過去報hkue
佢比假希望我 最後sell唔到我就藍剔我
原名ceci之後改名叫Celine
好似有180到 有個拍檔叫fanco
17年polyu MT畢業
做過,有人想知再講
但真係咪撚讀,伏到仆街
識人喺嗰度讀,實習就係叫啲學生去炒散,做廉價勞工,做到成隻狗咁俾啲經理撚
佢哋畢業之後多數去餐廳做番侍應,入酒店仔做餐飲或者sales。啲女仔可能做下文員美容咁。呢啲嘢中六畢業已經可以做啦,點解要晒幾十萬去讀
最弊係啲人俾hkue洗晒腦,個個自我感覺良好,以為自己真係大學生。佢website入面啲畢業生分享 有腦嘅人一睇都知佢哋無料到
各位弟弟妹妹記得睇清楚,就算成績未如理想都有好多其他有認受性嘅課程可以選擇,唔好俾呢間無良學店呃!
畢業之後多數去餐廳做番侍應
UP
我有個朋友,當年DSE高分過我(3322過曬好多)入咗HKUE讀,我去咗ASSO讀。而家我都升返大學,佢屋企仲話供到佢讀完,好後悔當初唔知佢比人呃幫唔到佢
一年一度 pish
唔好亂報比錢啲垃圾賺啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞