又到放榜ge季節 見到hkue同UCHE千其唔好讀

599 回覆
369 Like 10 Dislike
我都試過俾人水,俾500當買個教訓
係咪條仆街叫你比留位費
屌佢老味,估唔到連 $500 都呃
###############################################

姓名:Crystal Li / 水晶梨
中文全名:李婉瑩
英文全名:Li Wan Ying
電話: 59920798
電話: 51610763 (可以 iMessage)
最新IG: yyyyy_1ii (原名:totor.00 )

呢個騙徒係大陸人,由汕尾移民落黎香港,專呃d DSE 學生去報冇資歷級別 (HKQF) 嘅課程,另外會呃女性去美容院

更多資料及圖片:
https://stories.hkjunkcall.com/?d=i4waqbjt

以下資料為騙徒曾使用的AC
電話:61179187 (已停用)
電話:64668426 (已停用)
ig: aiiizzii (前名:cc.1iiii) (已停用)
另一個 ig: icyiiiiiiii(前名:1nn1ee ) (已停用)
另一IG: lyy_1ii(已停用)
Snapchat: crystal1i

500蚊算係少!佢仲叫我俾2500
如果上咗報紙,班仆街大陸人仲驚個你,
屌佢老味班仆街竟然係度扮黃

當年班仆街水人入去過陣,會同你講:「你想做雨革個班廢青日日示威,定係做有錢人發達住大屋」之類嘅說話,不停中傷雨革人仕,賤到仆街。
佢見我D英文麻麻哋!佢話叫我去讀英文課程!
係呀!後來我冇聽佢講,而佢冇約我,我報出面政府hd憑自己努力最後入左CU!
希望今年Dse學生唔好再俾人呃,讀完冇認受性
有邊個睇完下面段片會拎到5**

https://m.youtube.com/watch?v=fzTQfq-s5m8
屌佢個15分鐘英語完全係垃圾,浪費時間,
有時間寧願睇youtube/書學讀音好過,
分分鐘連落club同鬼妹吹水學到嘅英文仲好
咩HD/As
唉,之前中過伏,被人呃咗幾萬蚊,push下
開佢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞