連登公投!11點散,好唔好

1703 回覆
10909 Like 553 Dislike
唔好再講咩現場上唔到連登
自己用垃圾台例如csl呢d就轉台啦
你散去其他地方唔算走? 家陣叫你遊水過海呀?
一個人夜晚晚返唔到屋企就唔識找地方過?

你真係成年人? 定小學雞咋
留得係現場既自己都要評估好風險
怕既就走 唔怕既就留 就係咁簡單
屌,樓主三毛黎,都有萬個正評
你唔清楚當日就咪誤導人啦
69大家都有一直邊打邊撤
係最後有誤會同好多經驗唔夠信左警犬講野
提倡建立「五毛/打手」評分系統
https://lih.kg/1233211
都話問題係而家係警總wo大哥
堆警犬真係要衝出黎,有幾多人走得甩?

唉,算啦 得喇
拗黎無意義,你贏
你係現場架嘛?你加油 真係要小心d
認真,唔理佢警總有冇人唔舒報,我地要以禮服人先,返屋企訓個好覺,留力,明日再戰,至少要捱到G20!捱埋71游行!長期作戰!

當然你體力好,喜歡自由咁型訓地下既,可以留低
警總又點? 即係係警總你就唔可以行去其他地方走?

清場目的就係想你離開,唔係想殺晒你班人或者拉晒你班人。
人數夠多警察拉晒你地都冇咁多地方放你班人。

如果係想殺人,神早真槍實彈啦
屌你老母咩,成人叫人散,
你戇鳩既就死遠d 啦
急!唔係輿論戰好難打!

揾人不斷用錄音廣播

盧偉聰出嚟對話,放過所有手足! 唔好為咗一個人嘅面子,犧牲手足同佢地嘅家庭!

唔係俾人剪頭剪尾好易做文章!

Please please please 推
唔係現場嘅人有咩資格投?
一定有人唔係現在就投
完全唔撚係真
利申
一定有人唔係現場就投
完全唔撚係真
利申
投你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞