連登公投!11點散,好唔好

1703 回覆
10909 Like 553 Dislike
好對唔住,我未能出席。I would be so proud if you would dismiss peacefully. 無論走唔走,我都支持
Be water
推 千奇唔好衝
Push
同意
日日同佢地玩到咁上下就走
等佢地谷住谷住冇得咬人
提提大家, 發完夢要睇吓有冇鬼跟尾, 夜晚好猛, 小心!
on9 今日成班差佬on duty幾耐?
叫走有咩問題?
人地係入面有冷氣 我地唔係無限體力
返屋企訓一覺 抖足明天繼續有咩問題
相反班差佬無休假,重要日日on duty長期踩12-15粒鐘
鐵人都死 根本就係玩長命
你玩短期示威者點夠玩 日日訓街根本唔夠recover
呢個係長期鬥爭 唔係短期
差佬一衝出黎 示威者走唔到你明唔明
到時光明正大比人cap返入去
聽日又圍,佢地on duty既又係要繼續踩落去
野食,水 都要一日補給 半夜三更點補
用腦啦 長期鬥爭呀
pish
各位手足辛苦曬
係時候散水,好好休息先可以長期鬥爭
唔好被任何人煽動,克制再克制!
聰明抗爭 方為上策
注意又開始有大量3毛同時留言出post叫人散水
起底叫散水既人
自己判斷分清楚 (616當晚就係咁)
現場冇叫散 個個都知唔總部衝得 準備警察出動就退
3毛講到現場情況危急誇大好多野去嚇人
自己擔心就企後面休息
自己有事就自己走
自己淆就做文宣
現場大家會睇人數決定留定轉移
主動叫散水一定係鬼!
你唔係現場亂推亂正評幫口就係幫兇!
各位戰士們保護自己
凌晨就人少啦 班狗一到夜晚就發癲 到時人又唔夠又冇記者又黑 最主要係驚佢地清場捉人
不過留比現場手足定奪
想留守嘅就要繼續吹人
你係鬼定真心膠?
支持早散
留力再打過
等班重兵留番係度洗下衫又冇得還拖,激撚死佢地
警總 衝不得
等班狗日日開OT到11點都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞