連登公投!11點散,好唔好

1703 回覆
10909 Like 553 Dislike
公投係有份既先有資格投 成班係屋企投票叫現場走?
全中國一人一票叫香港人滾出香港得唔得?
除左冇LEADER之外
流動佔領都係新形式 香港真係好勁秋
PART A咪係你話而家包圍同雨傘時一樣政府唔會屈服囉.
兩件事黎wo但你俾個結論一樣wo,都係要撤,咁即係政府唔屈服要撤.俾到政府壓力又要撤,咁即係點都係要撤.點樣先唔好撤呀?俾唔到政府壓力同政府會屈服時就唔撤?咁咪即係鳩做.你咁都唔覺你D邏輯有問題咩?
https://youtu.be/J8P_zfnoFTs
警察鳩報?
唔比救護入
仲唔走,圍軍火庫啊
打游擊戰啦
擇日再戰啦
叫散果D都係為在現人士著想姐
咪撚再分化啦 唔撚在場唔比得意見咩 ?
叫你地散就係鬼咩?
大家自己人 各有各做
你地散唔散都支持 但真係唔好衝
唔好火上加油
留得青山在
星期一繼續撚狗
唔好衝狗竇呀屌你老母
一個都不能少
頭先有人嗌撤
現場人大嗌撤你老母喎

唔夠多人用
注意又開始有大量3毛同時留言出post叫人散水
起底叫散水既人 小心比人帶風向
自己判斷分清楚 (616當晚就係咁)
現場冇叫散 個個都知唔總部衝得 準備警察出動就退
3毛講到現場情況危急誇大好多野去嚇人
自己擔心就企後面休息
自己有事就自己走
自己淆就做文宣
自己累就返去休息等人接力
**現場人士會睇時間睇人數決定留守/轉移/撤**
咩事都冇就主動叫散水一定係鬼!
你唔係現場亂推亂正評幫口就係幫兇!
現場人士自己睇尾班車時間再決定!
要走就自己走 唔係叫人陪你早走
記住係政府唔回應我地死線
無限體力呀?夜晚比狗圍你頂呀?
唔得既自然會走,唔好下下叫人走
收皮啦分化撚
發現冇辦法平衡
一開始和理非唔理解勇武
不斷指責勇武係搞事同暴力
到慢慢明白點解要有勇武派時
勇武就開始坐大
理直氣狀指責和理非唔衝嘅人
大佬啊 唔好咁痴線啦

有時真係會諗
唔通真係有必須自己人打自己人嘅DNA
其實大家都用緊唔同方法cover大家
試下欣賞多啲啦
咁你封鎖我
不是每次比人打到頭破血流或拉尻晒叫勝利!賴死唔走冇用,尻坐到明天唔會贏,返歸諗諗日後點行好過。
聽光明頂話現場都有 8 成人話撤
點解唔得

民主就是這樣
哇....仲要自薦...咩心態...想打人好耐終於有機會仲可以博上位一舉兩得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞