連登公投!11點散,好唔好

1703 回覆
10909 Like 553 Dislike
唔想同你嘈
不過我要講而家退唔代表淆底
依家咁撚和平又唔係出催淚彈又唔係開槍,又無速龍警棍

你咁都叫人撤就係怕深夜班狗會咬人,咁唔撚係淆底係乜?

咁撚驚夜晚唔好出街啦
我出咗五粒鐘 一直mon 住post五粒鐘都好順。
不過我聽朝番工要6點起身,9點鐘就走咗,聽日放工會再嚟。
屌, 淨話聽鮑偉聰話架咋.
好似喪屍
我依家睇 rthk32 睇到我都唔信
你用理性去諗d犬?

好啦,你當我淆底啦。
好,我而家淆底,咁想請問閣下覺得如果萬一d犬半夜真係發癲,咁大家點走呢?
心灰意冷 係自己心急想一次見到成果造成
認同嘛?
夠多人佢地發癲可以點?
唔通殺晒你地班人
612唔多人咩?
唔好講其他,我淨係想知半夜點走?
推一下
612下午清場清到夜晚咪又係有人。
學你邏輯一出黎清場就要全部搭車走佬,咁612點解夜晚仲有人?

要走?行過去第二條街唔得?金鐘行唔到去有車既地方走?
夜晚無的士??

再講警察真係敢再咁樣清場我唔信無地方會開放比示威者暫避囉。當日612都有大把地方開放比人暫避
另外你淆底咪自己走,比想留低既人自己留低。
乜事都冇叫人散水咩居心
而家講緊係係警犬總部正門wo
係敵人大本營wo

你肯定d犬會目送你等通宵巴?
你肯定半夜有咁多的士比幾千人走?
認真?
當日清場夠係立法會同政總,就唔撚係人地大本營?

清場都要有戰術,佢地只會一步步清啲人走,一入混戰佢仲驚過你啦弱智。入混戰開槍都怕射中自己友。
所以我咪問你當日612點解夜晚仲咁撚多人,而警犬唔繼續發癲清人囉

答到未姐
我撚知咩?我又唔係警犬

不過你又夠膽講d犬絕對無可能半夜出黎清人咩?
所以我問你,你話驚警犬清場啲人走唔到?
我就問你你驚咩?唔通佢殺晒你地拉晒你地?
你人多過佢地,一個人都制服唔到十個人啦。

乜柒都答唔到咁你叫人散乜野呀?撚知撚知?
你係咁撚驚咪自己走囉。
好多鬼叫人唔好走 話有事先走都未遲 有事上嚟一下就走到?(參考69晚)唔好推人去死啦
無人叫你唔好走,係叫你唔好勸人散

你擔心自己人身安全可以自己走先,無人會怪你。但唔好鼓吹大家散
散先啦,長路漫漫,我地有排打呢場仗
我有叫你走咩?
我問你半夜點走姐?你又答過我乜柒?
搭的士?
咪係
現場果班而家既風險愈黎愈高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞