|Switch機主討論(120)| E3情報整合| 歧路旅人| 妖怪手錶4 | 節奏薩爾達 | MarioMaker2

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

好cute
係咪有人講過點用卷最好?

可以換sd 咭㗎
我有2張128+百幾隻game
最大係 nba doom wolfenstein cartoon game
Mk ...郁啲幾十gb
火紋+Astral Chain
小弟淘返黎既今日都到手
一個 bluetooth 發射器同一對support aptx-LL 既耳機

個 transmitter 寫明支持 aptx / aptx-LL, 又可以 pair 兩對earphone. 電果度可以 pass through 充電

單純試左一對 earphone 係 work 既. 係switch 度音量制較大細聲的話 個 icon 就由 speaker 公仔 轉為 usb 三個字

睇 youtube 都叫做聲畫同步. 玩 fitness boxing 可以清楚聽到教練對你親切既指導. 叫 one two one two 無甩 bit

不過個 transmitter 咁突出黎. 部 switch 好難企.
早知淘多個手機座...

以唔洗 300 攪掂哂 transmitter + earphone 我覺得算唔錯啦. 將就下用. 希望可以用到幾年啦
火紋加marvel先
Astral Chain要等到8月尾
想問下隻clannad有冇中文版
2020 東京奧運 THE OFFICIAL VIDEO GAME
Demo已於日本eShop上架 (限時下載!)
我想買劍丫 點解班吉拉同黏美係盾度
買晒兩個版
同 treehouse day 1 一樣
唔好咁啦,可能遊戲世界有good cop呢

隻game好唔好玩未知,但至少搵啱人做人設先,隔離隻櫻大戰唉...
用紅外線交換
down左黎玩 好好玩
但要兩對joycon先有得單機雙打
同埋幾時出正式版?
marvel 等包膠先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞