|Switch機主討論(120)| E3情報整合| 歧路旅人| 妖怪手錶4 | 節奏薩爾達 | MarioMaker2

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
【《星魂之鍊》是三部曲的開端】
由任天堂與白金遊戲合作推出的Switch新作《星魂之鍊》(Astral Chain)導演田浦貴久在接受IGN採訪時稱:「這款遊戲目前沒有計劃推出追加內容。我們在企劃時將這款作品定位為三部曲中的第一作,假如游戲賣得好話或許我們就能看到後續的故事。」
但係今次反應幾頽
有總食完藥既feel
玩N部曲嘅game好似多數都冇好下場
Nintendo Dream 送火紋野
唔理
睇完樹屋gameplay一定買爆
呢隻銷量我估唔爆死都唔會好
一來個宣傳做得都幾差,最初sell桂正和,e3又好似想sell戰鬥系統,正常人都唔知為乜買你隻game
仲要8月尾前前後後都夾住啲大作
但有platinum 加持喎
而且show出黎嘅表現都唔錯,畫面ok,戰鬥非常流暢,人設,世界觀都可以
只要流程唔太短嘅話應該都唔會太出事(當然依家講要三部曲就......)
反而你唔講我都唔記得桂正和
Btw 8月尾前後有咩超級大作?
睇定d 先課劵
白金 保守估計first week都過4,500k啦
3部曲既野
多數第2部都係垃圾
請問bloodstained 日服係咪冇?
我淨係見到美服先有得賣
300幾
上面果個係要加埋100蚊訂
卡比故事嗰度打撚到佛誕都得
咁多正game未出,佢應該唔會自殺,似出夜街俾人殺
呢隻我覺得輕鬆達陣啦
食正依家動作熱潮,仲要exclusive全新作
各位機主應該餓左好耐,對上一隻動作都要去到冷飯魔女2啦
日版好似遲啲先出

同埋佢依家好多bugs/問題
可以觀望下佢fix成點先
急嘅可以玩PC/PS/XBOX版
SEGA:

New title by ACE Team (Rock of Ages, Zeno Clash) heads to PS4, Xbox One, Switch, and Steam on July 10.
http://www.sol-seraph.com/

https://www.youtube.com/watch?v=199txOkVIqQ
Indie名作 <What Remains of Edith Finch> Switch版 7月4日
謝ching
咁我等下先
邊度有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞