【出爐】《 抗 爭 者 致 香 港 市 民 道 歉 聲 明 》

1076 回覆
8727 Like 47 Dislike
ok!!!
致香港同胞/市民書?
支持你地
但過左兩星期真係有啲攰 要抖
今次支持人數一定唔會夠上兩次咁多 變示弱
加上大部分人會覺得 都已經唔再修例 你地仲想點
(我知事實並非如此 有好多issue left unsolved 但唔好妄想一步登天 )

切記切記:要有長期抗爭的韌性,而非終極之戰的急燥

上次616有好多香港人係第一次上街遊行
係一個好開始 可以慢慢提升市民既公民意識 政治參與度
難得呢兩次大型公眾運動取得民意 千萬不可急於一時令自己再陷劣勢呀

如果有須要既我可以利申埋:唔係鬼 612 616都有出 呢兩個星期因為痛心香港喊到仆街
唔一定要死整一個version呀大佬
4main demands
明白
我要真普選!
你係連登仔你就一齊去衝啦 仲要暗號放行
推呢張

來自richard scotford facebook
1. Complete Withdrawal, not suspension
2. Revoke 6.12 “Riot” claim
3. Free and discharge all protestors unconditionally
4. Charge the Police for their violent actions
其實驚唔驚講到咁會少咗和理非出嚟支援
會唔會有巴打翻譯英文同日文版
比返外媒睇
立場已登
612都無
推!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞