其實林鄭算幾好恰,佢今次已經耗盡曬所有政治能量

123 回覆
1754 Like 66 Dislike
打*
有道理, 不過真普選都係無可能架啦
呢個星期有好多不可能都變成可能
立法會選舉我地踢走建制派係有可能既!加油
我都希望可以踢走所有保皇. 我宜家又覺得港共政府未必會再玩DQ. 因為宜家柒婆基本上係升仙, 無任何野可以做. 所以連登仔應該會諗點樣團結所以民主派. 如果民主派鬼打鬼, 咪又係會建制勝出
如果重係689難打好多。佢一齊死都永不妥協
你真係好撚on9 今次未完就打哂飛機
Y not both?
所以林鄭係好恰d
有籌碼要用盡
重有國兩歌法同萬億人工島黎緊
咁我地要開始解說工作
介紹呢兩樣野對香港人有乜潛在危險
一定要個個都明白好似逃犯條例咁,大家先會出黎
頂 未睇完手快畀左負皮
推❗️
你以為啦
賊婆想推國歌法, 要我地香港人認同中國共產黨既價值, 要我地為佢價值感到自豪, 練到我地好似班警犬咁, 大家點睇?

《國歌法》的主要功能在於規範和引導市民尊重國歌,藉此「有機融入」國歌所代表的 國家認同及合法性。 換言之,《國歌法》的本質就是國民意識教育。
樓豬岩,已經贏了佢任內唔會有搞作,香港二百萬人俾d掌聲自己好冇?
今日梁君彥出黎話「將政治事件丟埋一邊」, 睇黎真係冇講錯, 而家呢個政府冇能量再執行北京既政治任務, 我地要襯呢個時間爭取真普選, 廢除功能組別, 改組立法會同剷除建制派 !!!
你地話唔而家做等幾時做???
今日梁君彥出黎話「將政治事件丟埋一邊」, 睇黎真係冇講錯, 而家呢個政府冇能量再執行北京既政治任務, 我地要襯呢個時間爭取真普選, 廢除功能組別, 改組立法會同剷除建制派 !!!
你地話唔而家做等幾時做???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞