連登第二屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
60 Like 16 Dislike

同我果張一樣
果兩條門柱會頂住哂放唔到大Mon

21吋岩岩好可以攝入去
其實都差唔多
個moon太大隻眼好辛苦
始終都係玩fps game

同我一樣"木台"

個玻璃架好似幾靚
係邊度買架

淘寶貨,睇下搵唔搵得返條link先

巴打係咪呢個
【带USB插座笔记本电脑显示器键盘增高桌面钢化玻璃收纳置物架】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.8eXY1u?cv=czKjZDrPpNp&sm=3ca386 ,或复制这条信息¥czKjZDrPpNp¥后打开👉手机淘宝👈

屋企同studio,衣家打算入iMac 27",不過到時MBP15"會失寵

屋企同studio,衣家打算入iMac 27",不過到時MBP15"會失寵

有無巴打雙moon 有用moon架

呢個好正

咩係mon架

巴打做姓行?

咩係mon架

日本剛個啲?
勿起底

咁多自拍,閃到

唔好咁啦,全部都係兄弟同埋屋企人影架炸...

利申:非hehe

認真想問下擺咁多擺設會唔會好難打理 之前都想放一堆白兵係個mon前面,但一諗到會舖塵就放棄咗

唔打理咪得囉

呢個好正

全白鍵盤邊到買

巴打做姓行?

我反而想知個MacBook 架邊到買?

空間鬥士

我張枱類似巴打你咁
我部DESKTOP虧虧地
遲D想換LAPTOP/NOTEBOOK算
想問下各位部NOTEBOOK放邊個位好?
因為個MOON我會留返要黎打PS4用
係部NOTEBOOK諗唔到放邊好
放起KEYBOARD位好似好柒

屋企房就無,公司枱就係咁,一個櫃桶就係機箱。

你老細都幾識善用空間

我自己度架,老細唔會理我有冇位放野

唔識電腦,想問下右邊綠色嗰兜液體係咩黎

呢個好正

全白鍵盤邊到買

其實係舊既跟Mac KB
一款成個兜咁既係Mac Pro年代
另一款圓身既係G5年代
衣家Apple連desktop KB都薄化晒,如果呢兩隻壞埋我會開始買3rd party mechanical KB
我仲有個黑色掣圓身既G4年代不過壞左幾粒掣無用了

呢個好正

全白鍵盤邊到買

另一款圓身既係G5年代
衣家Apple連desktop KB都薄化晒,如果呢兩隻壞埋我會開始買3rd party mechanical KB

巴打可唔可以講埋下面果兩塊pad(橙色圓形、黑白格)邊度可以買到
幾特別

呢個好正

全白鍵盤邊到買

另一款圓身既係G5年代

巴打可唔可以講埋下面果兩塊pad(橙色圓形、黑白格)邊度可以買到
幾特別

橙色係廿年前既IKEA mouse pad
灰色只係普遍十蚊店既膠枱墊
其實垃雜配件可以用淘寶同街邊或者IKEA平野搞
好似我第一幅圖對木料speaker坐其係盤栽黎

隻keyboard is敗筆

隻keyboard is敗筆

我都覺,哈哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞