連登第二屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
60 Like 16 Dislike

執左好耐
差對喇叭就perfect 池

同你撞喇叭

x2 以前A.L. 好好聲,可惜間嘢香港好似冇代理番

我覺得個bass太重, 依家我set到一半

原來咁多人用
我都覺bass太多,依加high 扭盡,bass一半
其實都幾耐用,用左幾年都無咩事,不過就係見自己咁耐都無換新野,想過下癮換喇叭

執左好耐

同你撞喇叭

巴打住將軍澳區?

唔是呀

執左好耐

同你撞喇叭

原來咁多人用
其實都幾耐用,用左幾年都無咩事,不過就係見自己咁耐都無換新野,想過下癮換喇叭

屎忽痕

相認可以,但唔好爆我出黎
未得閒執枱 勁亂…
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

x2

執左好耐

同你撞喇叭

原來咁多人用

屎忽痕

咁行過見到對幾岩用既,又可以俾埋部ps4用
依加部ps4用緊個mon 既垃圾喇叭
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

主機箱玩RGB如果放地下睇唔到有啲浪費
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

屋企都唔會全靜音架啦 完全唔覺有風扇聲
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

屋企都唔會全靜音架啦 完全唔覺有風扇聲

靜音機箱+耳機 完全冇聲

執左好耐

同你撞喇叭

原來咁多人用

屎忽痕

咁行過見到對幾岩用既,又可以俾埋部ps4用
依加部ps4用緊個mon 既垃圾喇叭

有啲mon可以俾你插埋個喇叭落去,電腦同ps4都可以用對喇叭出聲
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

x2

聽到既放地下都聽到
大家點除塵平時
尤其是張枱好多擺設果啲
大家點除塵平時
尤其是張枱好多擺設果啲

用塵拂掃枱就算
太大塵 根治唔到 所以就搞掂要用既部份就算
得閒先一次過大執
放地下=吸塵機
勿相認

咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

x2

利用熱空氣上升冷空氣下沉原理 放地下通常較涼 有助主機降溫
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

x2

真定假
通常都會有張台放個monitor
我覺得放台面空氣流通d
放台底好似焗住咁
利申 放台底
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

x2

真定假
我覺得放台面空氣流通d
放台底好似焗住咁
利申 放台底

你寧願吸塵定涼多1 度?
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

x2

真定假
我覺得放台面空氣流通d
放台底好似焗住咁
利申 放台底

之前部機放枱底櫃
五面牆
個溫度同而家放枱面差唔多

勿起底

咁多自拍,閃到

唔好咁啦,全部都係兄弟同埋屋企人影架炸...

利申:非hehe

認真想問下擺咁多擺設會唔會好難打理 之前都想放一堆白兵係個mon前面,但一諗到會舖塵就放棄咗

JohnBlue JB3
我都想買依對喇叭

我好耐年前買架啦!
配埋MP5 電腦用真係夠哂
不過最近壞左!考慮緊換A5+

dell 2417 直mon 好選擇又夠平

巴打,RAZER 支咪好唔好用 ?

dell 2417 直mon 好選擇又夠平

巴打,RAZER 支咪好唔好用 ?

都好用呀不過如果連埋mount 好撚重,我斷過一支mic 臂,宜定唔用臂

我貪方便懶得買RODE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞