連登第二屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
60 Like 16 Dislike
巴打有無d 喇叭介紹下
巴打有無d 喇叭介紹下

我都想知,諗住price.com頭幾個熱門簡個算

心思思想買部u2417h換黎做直moon黎玩
玩ps4個陣先轉番正常

勿相認
btw, 大塵到日日開dyson

咁多巴打用直mon
搞到我都想買
有冇推薦邊隻好?

用舊moon做直moon

舊mon做直mon
21:9用來睇戲或者多工左右開網頁
舊個16:9用來睇小說/漫畫,睇網頁一野睇哂好爽

未用過直mon想問問
係咪大部分mon都可以轉直mon?
如果本身mon stand無support打直放既話要點擺/set?

所有mon都得,如果係好似我咁自己另外買個吊臂(睇圖)

勿相認

咁多巴打用直mon
搞到我都想買
有冇推薦邊隻好?

舊mon做直mon

未用過直mon想問問
如果本身mon stand無support打直放既話要點擺/set?

所有mon都得,如果係好似我咁自己另外買個吊臂(睇圖)

講漏左,係背脊有四個螺絲窿既mon都得
鼓勵大家每日係到貼相,可以令自己張檯乾乾淨淨
另外可以激勵到自己搵錢去買私樓
想21:9 跟住加個雙mon, 雙mon用吊臂吊起,係21:9既上面,有無得諗

勿相認

咁多巴打用直mon
搞到我都想買
有冇推薦邊隻好?

舊mon做直mon

未用過直mon想問問

所有mon都set到直mon 桌面右click 顯示set 一下就得
另外我個舊mon個stand都唔support打直放 我係直接拆左個mon出來打直放起個stand到,再癡兩粒防滑腳墊固定 得左
想21:9 跟住加個雙mon, 雙mon用吊臂吊起,係21:9既上面,有無得諗

我開頭都吊個dell 係我21:9 上面, 用落左發覺要望上塊個頭好攰,之後先放左去右邊

晚上開着兩盞燈又係一個小天地

小米router?

近排砌咗部新desktop重新執過
買左個新21:9mon又唔想浪費左個舊既16:9,拎左去做直mon行雙mon好正

巴打對喇叭好唔好用?
前幾日經過星際聽過覺得幾正
諗緊入唔入手好

幾好用 有好多種mode好方便
以千零蚊有源喇叭來講我覺得好正
JBL cm202

好想入手,但好似唔多夠位
Btw 最近執左枱,等我今晚又放張圖上黎先
鼓勵大家每日係到貼相,可以令自己張檯乾乾淨淨
另外可以激勵到自己搵錢去買私樓

你唔係住緊咩?

勿相認

咁多巴打用直mon
搞到我都想買
有冇推薦邊隻好?

舊mon做直mon

未用過直mon想問問

所有mon都set到直mon 桌面右click 顯示set 一下就得
另外我個舊mon個stand都唔support打直放 我係直接拆左個mon出來打直放起個stand到,再癡兩粒防滑腳墊固定 得左

Thanks 2位巴打

勿相認

咁多巴打用直mon
搞到我都想買
有冇推薦邊隻好?

舊mon做直mon

未用過直mon想問問

Thanks 2位巴打

我stand set死左係mon 到
飲水機一田仲有無 想入手

執左好耐
差對喇叭就perfect 池

執左好耐

同你撞喇叭

執左好耐

同你撞喇叭

x2 以前A.L. 好好聲,可惜間嘢香港好似冇代理番
勿起底

咁多自拍,閃到

唔好咁啦,全部都係兄弟同埋屋企人影架炸...

利申:非hehe

認真想問下擺咁多擺設會唔會好難打理 之前都想放一堆白兵係個mon前面,但一諗到會舖塵就放棄咗

JohnBlue JB3
我都想買依對喇叭

執左好耐

同你撞喇叭

我覺得個bass太重, 依家我set到一半

執左好耐

同你撞喇叭

巴打住將軍澳區?
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩
咁多人放主機上台
風扇聲唔煩咩

枱底冇位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞