連登第二屆自貼現電腦枱或房

1001 回覆
60 Like 16 Dislike
[quote][quote][quote]

狗竇

巴打 同一款打

同一款枱
我間毒撚房,舊相黎,啱啱換左mon,變返單mon,個個入到黎都話似舖頭
勿相認
我間毒撚房,舊相黎,啱啱換左mon,變返單mon,個個入到黎都話似舖頭
勿相認

邊度整部扭蛋機

窮撚 張枱大陸買用左10年 無穿無爛
勿相認

邊度整部扭蛋機

$500有部
勿相認

邊度整部扭蛋機

$500有部

黃色部淘寶,Bandai個部amazon,細個部模型舖有
勿相認

邊度整部扭蛋機

$500有部

有無link呀
amazon搵唔到
淘寶得Bandai 要千幾蚊,係咪岩價?
勿相認

邊度整部扭蛋機

$500有部

有無link呀
amazon搵唔到
淘寶得Bandai 要千幾蚊,係咪岩價?

Bandai正版個部
日本amazon 搜尋 カプセルステーションⅤ ハーフ
黃色個部淘寶 搜尋 扭蛋機 就有

窮撚 張枱大陸買用左10年 無穿無爛

你同時裝左兩個防毒? 小紅傘 同 McAfee?

個McAfee 裝其他野個時佢自己裝 唔記得刪
勿起底

咁多自拍,閃到

唔好咁啦,全部都係兄弟同埋屋企人影架炸...

利申:非hehe

認真想問下擺咁多擺設會唔會好難打理 之前都想放一堆白兵係個mon前面,但一諗到會舖塵就放棄咗

lg咩型號

Schiit

大學宿舍,勿相認
留明 最鍾意睇人間房點擺野
勿起底

白兵呀

lg咩型號

LG 27UD88-W
超正

個玻璃架好似幾靚
係邊度買架
勿起底

咁多自拍,閃到

唔好咁啦,全部都係兄弟同埋屋企人影架炸...

利申:非hehe

認真想問下擺咁多擺設會唔會好難打理 之前都想放一堆白兵係個mon前面,但一諗到會舖塵就放棄咗

勿起底

白兵呀

個茶係邊度買?
勿起底

mon個木架邊到買架?

keyboard上面個gundam logo自己痴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞