FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (310) 守我城 中尼馬 中巴比

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
用佢做中場推進好正,又有4星skill move
應該係有埋進攻嘅Kante
紅卡以前冇 今日見到update
隻ndombele打stay back cdm有無食評?想用佢黎link aouar
Msg hi 9 佢

叔父輩
已經同流合污
接受唔到俾人first time 衝鏡扭屎忽
發覺的走場西好多都冇係dr wl見過
應該都係的技術差人品又差既人
Stay back 無乜分別
要助攻Mendy 5chem都勁過
淨係個workrate都已經唔可能做順防中

哩d
用左佢幾十場cm/cdm
食gladiator 打b to b, 另外兩隻係b silva , 同rice (打正防中)

中場存在感好高,迫搶都幾癲,又成日猜到禁區頂有位射,所以用落就由shadow 轉glad

pac dri pas phy 頂波都夠做,重有44星又hh,所以冇諗轉mendes 果d 新tots

stay back 我諗都冇問題
更正係deadeye 至真
胸毛又返多仔
一見呢d 踢法
不論入唔入
都會好睇唔起對手

識踢波既根本唔會咁踢
你有你當街霸打
我照平常踢波
就算要輸我都唔會跟呢d on9 踢法
Any friendly?
5張fut換葡超

法甲tots guarantee
又龍門
少有地撞到啲極冇品嘅玩家,上半場俾佢入兩球冇所謂,佢衝鏡睇replay都算,贏緊2:0就已經用tots 史達寧係角球旗玩skill move....好彩ea幫返我,最尾俾我贏到
屌遇到啲好無品既人 輸緊三球即刻放手唔玩又唔quit game
大家個iOS futbin update左之後睇唔睇到player stat?
放手比你贏都冇品
對住的chok技撚,真是玩到冇癮
爭1場解totw 任,半場贏緊4:0, 最後都可以4:4
咁咪好 大家都放低手掣hea下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞