FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (310) 守我城 中尼馬 中巴比

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
用左佢十鳩幾場,麻麻地好用
屌你地都唔自足既

93gk
tots 抽bamba, 抽多十包upgrade 乜都冇,嬲到del 左 app , futbin
再用coins 抽哂d包 又係乜都冇
而家正式棄game , 之前棄完幾個月game,竟然抽中militao , havertz , 令我玩多一個月,而家正式唔洗再奴
最後 ea 我屌你老母呀!!! 仆街on9 game 唔玩就中好野, 中完玩返就乜都冇,迫我課金? no way!!!
食咩chem?
正式棄佢老母
呢隻買黎做sbc抵撚到仆街
做mertens 4格都有用佢

吊你老母咩
我強烈考慮唔再買下一集,垃圾gameplay 無一週唔delay, scripting 只會一集仆街過一集

支持垃圾者係鼓吹佢繼續仆街
guarantee 未中過好野
新客有優惠,舊客餵你食屎,各行各業都一樣

正呀喂
平均奴兩年要抖返一年
賣coin比淘寶定拎coin黎開pack? 想棄
有一排無玩 想問下健康射係咪buff返
中左迪馬 原來都係得460k
唔洗finesse就咁撞射就ok
棄左兩個禮拜開黎抽
重複untrade 93gk
即刻熄game

一開國旗心諗唉屌 迪馬利亞都好啊 仆您個街 屌出聲
Duplicate Bamba
自從棄咗驚 時間多咗好多
個人輕鬆咗好多
再講多次 EA 我屌你老母呀仆街!!!
明明都差唔多最後1-2星期 抽到D乜都無咩感覺
ea 你仆街死啦 ! first time shot 仲撚離普過一開驚既健康射! 起碼之前我移得切龍 人地又要綠燈啦
而家孜唔洗綠燈 又估唔撚到
一scripting 我d 人企哂係人地後面 搵極都搵唔到人傳 一傳就比人標出黎搶走左 解圍就永遠踢唔走個波
即刻做返包普通upgrade中迪馬,條氣順返啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞