FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (310) 守我城 中尼馬 中巴比

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
抵死
呢條友狗到 互射12m 射失左走場
一開波我紅左件打少過都追和你
咁驚輸唔好打機啦 laukk

輸都唔俾你贏, replay狗
天有眼 ea 判左我w. 你走場冇l用呀
你輸親事實 ea比左w我

全中
原來咁出名
紅件件打少個都追平佢 12m 走場
原來係你
睇返replay佢成日睇波避波
依家對面好多都用拉膠 馬隊 icon
雷斯開始唔夠做
紅牌唔係我俾,入完波full skip, 我都繼續攻,佢入返就full reply,之後就猜猜猜

我12碼rage quit,如果各巴打都覺特咁係好西,我道歉
SB 好難上分 見隊低分銀銅隊打legendary 點知又輸到仆街
唔好講笑啦 開波冇耐紅左件比你入一粒 你自己full repay 打5後係度猜猜猜 轉press 完場前入番你一粒
12m range quit 咁都唔叫西你唔好打機啦 咁輸唔啦
Ea有眼比左w我 你range quit 都冇用呀 仲係度話「輸都唔比你贏」
有巴打貼左你前科5後後場猜猜猜wor 咁既心態你想屈d巴打覺得你唔西?
legendary都唔掂好難叫做識打fifa
練下skill move同fake shot同綠燈
場均二十射 輸左十幾場 on9 ea今日做尻我 十一w算
我做得出rage quit我認,我都因為rage quit道歉。但我從來先入波係一定會full skip,你唔好屈我full replay,我同你講我頭先有full replay我不得好死

我見你紅,我即刻狂禁L1R1
今日絕對多人過69
200萬人不是夢
仲打緊機真係放低手制,出去出一分力啦
如果唔係比你個個禮拜top100都冇用
呢位巴打唔使企係道德高地抽哂水wor
衝埋個rank一陣出去都比你屌?
你咁好精力係度上黎追post留言扮哂野屌鬼 五十步笑百步
125k包 24%tots 抽唔抽好

23.9%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞