FIFA 19 Ultimate Team 討論區 (310) 守我城 中尼馬 中巴比

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
sub 全部銅卡
銅卡法甲龍
其他法甲銀卡
砌到70一次刷兩任
John_vc37
衝鏡喎 full replay 喎
咪又係輸

打防中邊隻好啲
Kimmich stat靚但模組好似達哥勁好多
送左10win都冇1win
正選11人全75跟住aub擺晒最低rate銅卡都做到70
今個禮拜唔知輸左幾多球呢啲波 on9game
封撚晒位都可以ban死角
銅卡最低47
前面放leao果d都夠做
ea死都話冇改pack weight 但twitter玩開bpm既人都話本來勁易中既愛超人自從mm出黎之後就中勁少

冚家產你慢慢刷啦
tick起個波就咁射 Gps死角入網
19真係好玩

從未玩過一隻足球game咁垃圾

期待下一集
普金牙路都得啦
通常打得特別閪同睇足replay啲撚樣都係垃圾黎
勁人通常入完你就skip 唔會比你有得抖
大家收coin嘅巴打要小心
琴日有條友 telegram hei888 放coins
hsbc account number: 176 633451 292
比咗一半錢佢先
諗住呢個世界唔會200蚊都呃掛
比完錢佢之後藉口多多又唔放Coins比我
今朝仲block 埋我 好彩我女朋友喺匯豐做
星期一叫佢check 下account 資料 就去報警
大家要小心點
佢用嘅伎倆會同你講話 一係用中銀過 一係用T NG電子錢包過 會叫你盡快入錢比佢 先過coins 唔會buy now 要last min 先bid
佢連登叫咩名
account叫咩名可以起埋
呢的人一定唔可以放過
好多人連$200都無
好撚可悲
睇總stat冇用 達哥總stat輸只因射波廢
其他能力防中嘅話達哥勁好多
達哥回身慢 各有長短
Dr 係真係可以成日一場都贏唔到,又可以連贏10幾場
刷緊weekly 用左totw assist 贏緊2:0 對面禁埋start準備走 就比佢入到波 最後和埋4:4 之後幾場都係咁 痴線
唔係$200嘅問題 係無啦啦俾人呃條氣唔順 總之下星期起晒底之後就報警
暫時冇佢資料淨係起咗佢英文名底 要等下星期先至有齊佢全部資料到時再同巴打分享
唔止總stat
我指Kimmich 既stat似防中多啲 例如passing/dribbling
而達哥係右閘/中堅stat 但模組完勝咁
重用緊普金25圖守龍 換tots oblak or ter stegen?

同埋有冇tots碧基食評 想買黎拍拉莫斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞