中國駐英大使話條例一定通過.比英記者屌到成隻狗咁

424 回覆
3326 Like 8 Dislike
有時明知對方唔答就唔會繼續糾纏,因為唔答就等於迴避,記者已經得分,同埋人地外國assume觀眾質素夠高睇得出呢d位。人地社會講民主自由創意思想批判性思考,要identify呢d位唔難,但你拎出去比個d日日比人洗腦灌輸思想既中國豬聽就唔識聽呢d位。
係BBC news英文channel好似搵唔到呢條尸片
不過無所謂
俾鬼佬睇
聽聲就夠
搵份假野出黎當證據,第一下已經睇到嬲
唔好為難支共個大便
佢只不過係寫好份稿背出黎姐
個主持都頂佢唔順,聽到佢講d on9數字就轉移話題
個大使最On9既係講到得支持既先會有沉默大多數
但係反對既就唔會有沉默大多數
睇到好撚嬲
痴撚線中共
滿口謊言,自圓其說,厚顏無恥
問到佢口吃
中国式證據
Claim維穩費計足8000
1000蚊位就800萬
肥肥
好多人係IG見到暫緩就鬆懈
可唔可以多啲人提出,暫緩唔係撤回,共軍用嘅招「敵進我退,敵駐我擾,敵疲我打,敵退我追」
群眾一退就危險
呢個星期 CNN, Bloomberg, BBC, 日本NHK 嘅headline都係講緊香港人勇敢地對抗極權,介紹香港同大陸有幾咁唔同,自由有幾咁可貴

我哋絕對得到國際支持,唔好鬆懈呀~

我哋而家停落嚟、港共過一陣就會突襲、到時佢地再出手,就一定係一招了,即刻byebye嗰隻

想講連外國民眾都知香港人嘅處境

喺土共港共魔爪下,我哋近十幾年一直霉落去,希望今次可以做返自己

呢幾年成日就有踩港撚彈出來話,外國人當你哋香港人支那人一9樣

我哋就要話畀人聽唔係!!!
push
中國式大數據你信唔信
最後嗰把車到應一應
當住你面開新聞網黎睇
廣泛報導????
push
係對住啲中國人先容易呃容易敷衍咋嘛
一旦有少少批判思考嘅都知中國on9架啦
記者咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞