中國駐英大使話條例一定通過.比英記者屌到成隻狗咁

424 回覆
3326 Like 8 Dislike
記者無提新疆維吾爾已經好畀面
如果佢篤埋原來個figure只係一個timer就笑撚死人
出左世界既大陸人有唔少收到世界新聞,先自我覺醒,未至於話會反共反中(最多酸),但係睇野真係會客觀左
你如果係矽谷,就知道所為華為既對手google apple,成村中國人員工(印度佬都多),而家所謂咁民族主義都唔知有冇人真係會舉家番歸
Communist Party’s law
呢個難D , 佢死口唔認.
除非有IT 即場入大公報個timer, 開D CODE 俾佢睇.
唔好打飛機啦連登仔
個主持跟本就無追擊佢,問完就算由佢up
坑call乜撚野?
Hong Kong都讀唔正上乜野BBC呀
俾人撚到
一國制度
btw D殘體 reply咁正常係咪成班支那蝗知道申請美國綠咭要交社交網站account内容做vetting就身體最誠實博洗底
裝睡的人叫不醒
閣下唔識英文我唔怪你
得啦,係唔識呀

淨係講外資個part已經可以講沽空中資後果如何,但結果條大陸佬又扯開講其他廢話。
20 萬人 ??
616 一定要再大巴大巴車落佢到
800好啦
喂呀哥 好撚心你啦 回答前搵專人執執啲counter arguement 先出黎柒啦屌你老母臭化閪
不過成個引渡條例都係理虧 搵鬼駁都唔撚掂喇
所以以後都要整個呢啲反條例網,佢整80萬簽名撐,其他人都可以整到400萬簽名反,根本假到不得了
整到700萬應該
全港反對
無得拗架,佢死都話係真,係咁講浪費時間
段野中國大使係咁避重就輕,親子只會話大使講得好
屌 不如幫佢搞次支持送中條例大遊行LA 我都想睇幾多人出黎
50萬起跳,再加被人踢爆電腦定時自動簽
連街頭做樣都慳返

遊行出來就特登話好少人數,用啲假到不得了既電腦數做support
今次可能無錢,連街站都無乜做
屌,共產黨就係拎住果80萬假簽名向外媒打飛機,外媒唔會知果80萬簽名係假,就算知都冇證據爆大鑊

我地一定要搵方法制衡依80萬假簽名

1.向外媒宣揚依80萬簽名係做假既
2.做返入反送中簽名,目標係200萬以上

我真係唔叻電腦野,求下it高手幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞