中國駐英大使話條例一定通過.比英記者屌到成隻狗咁

424 回覆
3326 Like 8 Dislike
一講人數已經笑撚左
個記者好撚得
誠邀撐修例果80萬人星期日一齊出黎行
睇下邊邊多人
一問一答,你有你問市民見到嘅嘢,佢有佢答政府公報嘅嘢,都唔知做乜
有 幫佢刷到700萬人支持

寄咗email去話俾佢地聽 啲簽名有水份
雖然唔知會唔會覆 但唔想見到條支那佬次次接受訪問都拎出嚟打飛機
坑(粵)坑(普)
屌你
前後矛盾到
百分百定罪,就話數字錯,之前就冇
80萬網上聯署就真,100萬上街就話忽略沉默太數,咁冇簽果d係咪又係沉默大多數

女記者都未撚出大絕,中國司法咁撚好,點解領導人d仔女又要外國國籍?

同共狗辯論根本係笑話,屌
講親d咩都係比人串
但英國佬都出賣香港話修例冇違反中英聯合聲明
更加話俾大家聽星期日要出黎遊行
外國啲傳媒全部都係quote 一百萬人呢個數據
20萬
你話10個人都得架啦屌
次撚次見到呢啲撚樣一本正經鳩up就嬲
自己講出黎心唔心虛 人唔笑狗都吠
屌你老母 好簡單
香港人肯比政府管咪管到 唔肯比政府管咪管唔到
港人係將管治權賦予比政府 唔代表將香港交比政府!
唔係政府可以為所欲為!
政治以民為本 港人都話唔要嘅政策
你有乜理由推?
話鳩知你個政策識飛推完全香港人發達
人民話唔要 就唔可以推!
香港屬於香港人 唔係屬於政府
香港人 一定要贏
We are committed to one country’ system, 真係口不擇言
Dllm 係one country two systems 啊獨裁閪
唔拎係咩one country system
佢哋終於講人話
呢位人兄既表現同近排HBO套Chernobyl入邊D 俄佬官員幾似
都係唔見棺材唔留眼淚
究竟邊個先係大佬, 點解會有咁多呢類傻仔出嚟認屎認屁, 話撚緊你呀林鄭懶醒 今次刷撚到對鞋都爛撚埋啦
選擇性失明
係youtube 留言既係咪大多數都係外國
sorry 自隊一打 唔小心負評左巴打, 我係想禁正評的
係youtube 留言既大陸仔係咪大多數都係外國
評論689
屌你洗唔洗cap埋微博ban人嗰啲俾隻死狗睇下?

講大話講到自己都痴埋線 20萬上街
80萬支持

咁我話仲有6百幾萬反對啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞